• İstanbul 14 °C
  • Ankara 22 °C

Başkan Arıcan “Spinoza Felsefesini” anlatacak

Başkan Arıcan “Spinoza Felsefesini” anlatacak
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara Düşünce Atölyesi’nin (ADA) düzenlediği “Spinoza Felsefesi Üzerine Tartışmalar” programında konuşacak.

21 Ağustos 2021 Cumartesi günü saat: 21.00 de başlayacak söyleşi, ADA’nin Zoom  hesabı üzerinden canlı olarak yayınlanacak ve bağlantı linki kullanarak katılım sağlanabilecek.

Türkiye'nin "sivil üniversitesi" olma misyonu ile faaliyet gösteren Ankara Düşünce Atölyesi, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ile iş birliği yaparak sosyal bilimlerin hemen hemen her alanıyla ilgili atölye çalışmaları yapıyor.

Türkiye’de ve dünyada felsefenin gelişimi üzerine özel araştırmaları, makaleleri bulunan,  “Spinoza Felsefesi Üzerine Yazılar”, “Panteizm Panenteizm ve Ateizm Bağlamında Spinoza’nın Tanrı Anlayışı” ve Benedict De Spinoza Teolojik Politik İnceleme” adlarındaki kitapların müellifi Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan konuşmasında Spinoza ve felsefesi anlayışına dair öneli bilgiler verecek.

Bu haber toplam 601 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim