• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Başkent Medya Platformu'ndan ASBÜ Rektörü Musa Kazım Arıcan'a ziyaret

Başkent Medya Platformu'ndan ASBÜ Rektörü Musa Kazım Arıcan'a ziyaret
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Ankara medyasına yeni bir soluk getirecek Başkent Medya Platformu üyelerini ma...

Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan Ankara medyasına yeni bir soluk getirecek Başkent Medya Platformu üyelerini makamında kabul etti.

Ankara Masası, Redaktör Haber, Medya Ankara ve Kanal 5 TV’nin bir araya gelerek oluşturduğu Başkent Medya Platformu üyeleri resmi ilk ziyaretini Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’a yaptı.

Ankara Kent kimliğinin oluşturulmasında Ankara medyasının öneminin konuşulduğu ziyarette ASBÜ ve Başkent Medya Platformu arasında yapılabilecek işbirliklerini ve beraber yapılabilecek projeler konuşuldu.

Ankara ortak paydasında karşılıklı görüş alışverişinin bulunulduğu toplantıya Başkent Medya Platformu üyeleri, Kanal5 TV Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Ünal, Ankara Temsilcisi Aydın Tufan, Medya Ankara Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Polat, Ankara Masası ve Kim Bunlar Ajans Yönetim Kurulu Başkanı Fezai Polat ve Redaktör Haber Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Gökdemir'in yanı sıra ASBÜ Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve Akademisyenler Hülya Özkan ve Serbay Yiğit katıldı. 

Devamı: https://medyaankara.com/haber/12086278/baskent-medya-platformundan-asbu-rektoru-musa-kazim-aricana-ziyaret

Bu haber toplam 656 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim