• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Bayburt’ta “Tarih ve Dil” temalı panel düzenlenecek

Bayburt’ta “Tarih ve Dil” temalı panel düzenlenecek
Türkiye Yazarlar Birliği kurucu ve şeref başkanı D. Mehmet Doğan, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan ve yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ali Osman Kurt “Tarih ve Dil” konulu panelde konuşacaklar.

Akademisyenlerin, öğrencilerin ve Bayburtluların büyük il gösterdikleri  “Üniversite de Şenlik Var...” sloganı ile Bayburt Üniversitesince düzenlenen "5. Dede Korkut Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri" devam ediyor.

Şenlikler kapsamında bilye yazarlar başlığı altında gerçekleşecek “Tarih ve Dil” temalı panelin konuşmacıları ve konu başlıkları: Türkiye Yazarlar Birliği kurucu ve şeref başkanı D. Mehmet Doğan: “Dede Korkut ve Bayburt”, TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan: Türkçe Bilim Dilinin İmkanı Üzerine Felsefi Bir Değer, yönetim kurulu üyesi Prof. Dr. Ali Osman Kurt: “Din Dilinin Sosyo-Kültürel Hayata Etkileri.” Programı Prof. Dr. Selçuk Çoşkun yönetecek.

Panel, 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat: 15.00 de Fuat Sezgin Konferans Salonunda başlayacak.

whatsapp-image-2022-05-18-at-08.53.52.jpeg

Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim