• İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Bill Gates medyaya ‘paradan bir tasma’ takmış

Bill Gates medyaya ‘paradan bir tasma’ takmış

Gates Vakfı sadece rüşvet dağıtmakla kalmamış. Bill Gates, 2016’da Amerikan Basın Enstitüsü tarafından hazırlanan “bağışçıların basın özgürlüğünü etkilemesi nasıl önlenir” isimli bir çalışmasını ve bu konuda medya için hazırlanan “tedbir yönergelerini” de fonlamış. Yani hem basını rüşvet vererek susturmuş, hem de “rüşvet verenlerin sizi susturmasını nasıl engellersiniz” konulu büyük bir ‘bilimsel’ çalışmayla rüşvet alanlara da akıllar vermiş.

“Öyle hissediyorum ki, zengin ülkelerde pandemi 2021’in sonuna kadar bitecek, dünyanın geri kalanında ise salgının sona ermesi 2022’in son aylarında gerçekleşecek” cümlesini önceki sayımızda ‘Kehanet mi canavarca bir plan mı?’ şeklinde verdiğimiz Bill Gates’in, bu saçma sapan açıklamalarını dünyanın en ‘saygın’ medya kuruluşlarında hiçbir eleştirilmeden nasıl yayınlattığı ortaya çıktı.

Korona virüs salgını sırasında DSÖ’den ve muhtemelen dünyadaki tüm doktorlardan (belki Mehmet Ceyhan hariç) daha fazla konuşan Bill Gates, bugüne kadar hiçbir otoriteden ‘sen kim oluyorsun’ tepkisi görmedi. Dahası, korona ile ilgili gerçekleri sorgulayan her düşünceyi “komplo teorisi” olarak yaftalayan medya bile, Gates’in teorileri hakkında bugüne kadar bırakın ‘komplo’yu hiç komplo teorisi bile demedi.

Devamı: https://www.gzt.com/gercek-hayat/bill-gates-medyaya-paradan-bir-tasma-takmis-3560891

Bu haber toplam 304 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim