• İstanbul 17 °C
  • Ankara 22 °C

D. Mehmet Doğan, Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu’na berat takdim etti

D. Mehmet Doğan, Giresun Belediye Başkanı Şenlikoğlu’na berat takdim etti
Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan, kültür, sanat ve edebiyat hayatına yaptığı katkılar için Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na berat takdim etti.

TYB Giresun Şube Başkanlığı ve Giresun Belediyesinin birlikte organize ettikleri “Mevsimlerin Ötesi Giresun I. Şiir Şöleni” nin Can Akengin Sanat Galerisi’deki bölümüne Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu da katıldı.

Hayrettin Orhanoğlu ve Fazıl Özden’in birlikte yönettikleri programda Mehmet Kurtoğlu, Muhammed Enes Kala, Abdulnasır Kımışoğlu, Mustafa Baki Efe ve Hasan Yücel Başdemir şiir okudular.

TYB Şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ile bir süre sohbet eden Şenlikoğlu, “Şehrimizin kültürel ve edebi hayatına katkılar sağlayan TYB Giresun’un Şubesinin davetlisi olarak burada bulunanız bizleri de sevindirmiştir. Belediye olarak şimdiye kadar bu tür organizasyonları ve sivil toplum kuruluşlarını destekledik desteklemeye de devam edeceğiz” dedi.

D. Mehmet Doğan’da, kültür, sanat ve edebiyat hayatına yaptığı katkılar için Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’na berat takdim etti.

whatsapp-image-2021-10-10-at-09.10.33-001.jpeg

Bu haber toplam 335 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim