• İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Doç. Dr. Av. Hüseyin Aydın "Kültür Sohbetleri"ne Konuk Olacak

Doç. Dr. Av. Hüseyin Aydın "Kültür Sohbetleri"ne Konuk Olacak
Türkiye Yazarlar Birliği'nde Kültür Sohbetleri çevrimiçi olarak devam ediyor.

Milletvekili, akademisyen, bürokrat, iş adamı, gazeteci, yerel yönetici ve sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerinin davet edilerek günümüze ait önemli meselelerin konuşulduğu söyleşinin konuğu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Avukatı, Yazar Doç. Dr. Av. Hüseyin Aydın.

TYB Genel Başkan Yardımcısı Tarkan Zengin’in yöneteceği söyleşide, Aydın’ın yeni basılan "Asırlık Gece" kitabı üzerine konuşulacak.

14 Temmuz 2021 Çarşamba günü Türkiye Yazarlar Birliği'nin youtube ve twitter adresinden canlı yayınlanacak program saat 21.00'de başlayacak.

youtube.com/turkiyeyazarlarbirligi

twitter.com/TYB1978

Doç. Dr. Av. Hüseyin Aydın

1973 yılında Trabzon'da doğdu. 1995 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

Yüksek lisansını, ve doktorasını  Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Ana Bilim Dalında tamamladı. 2020 yılnda  Ceza  ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında Doçent unvanını aldı. 1996 yılında avukatlık stajını tamamlayarak Ankara Barosundan avukatlık ruhsatı aldı ve  bir yıl süre ile avukatlık yaptı. 1997 yılında hakimlik - savcılık sınavını kazanmasına müteakip  hakim - savcılık stajına başladı. İki yıl süren stajın sonunda Gaziantep iline Cumhuriyet Savcısı olarak atandı. 2000 yılında  görevinden  istifa ederek avukatlık mesleğine döndü. Bu tarihten itibaren Ankara Barosu avukatı olarak mesleğini sürdürmektedir. Aynı zamanda bir üniversitede Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku alanında öğretim görevlisi olarak görev yapmaktadır. Hukuk alanında yayımlanmış dört kitabı ve birçok makalesi bulunmaktadır. İngilizce bilmektedir.

Bu haber toplam 873 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim