• İstanbul 15 °C
  • Ankara 16 °C

Dr. Nazif Öztürk “Taceddin Dergahı” kitabını fuarda imzalayacak

Dr. Nazif Öztürk “Taceddin Dergahı” kitabını fuarda imzalayacak
Türkiye Yazarlar Birliği eski genel Başkanı araştırmacı yazar Nazif Öztürk Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı’nda kitaplarını imzalayacak.

Türkiye Diyanet Vakfı ve Vakıf Fuarcılık tarafından her yıl Ramazan ayında düzenlenen Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı 31 Mart 2023 tarihinde Hacı Bayram-ı Velî Camii’nde açıldı. Fuar, 17 Nisan 2023 tarihine  kadar gezilebilecek.

Türkiye Yazarlar Birliği Yönetim Kurulu Üyeleri ve Ankara Şubesi üyelerinin de katılarak kitaplarını imzaladığı fuara Ankaralılar büyük ilgi gösteriyor.

4 Nisan 2023 Salı günü Türkiye Yazarlar Birliği eski genel Başkanı araştırmacı yazar Nazif Öztürk ve Songül Özel okuyucuları ile buluşarak kitaplarını imzalayacaklar.

Türk vakıf medeniyeti ve vakıf müesseseleri konularında yaptığı önemli araştırmalar ve yazdığı kitaplarla tanınan Öztürk, uzun yıllar üzerinde çalıştığı ve yeni yayımlanan “Taceddin Dergahı” eserini kitap fuarında imzalayacak. 

Bu haber toplam 552 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim