Dr. Emin Acar hoca 2 Nisan’da Rahmet-i Rahman'a yürüdü. Mekânı Cennet olsun. Rabbim kendilerinden razı olsun.
2005 ya da 2006 yılı olması lazım, bir hafta kadar Bolu - Yeniçağa yakınlarındaki Halveti şeyhlerinden Tokadî Hayreddin Türbesi'nin, camiinin, kütüphanesinin bulunduğu külliyede üstadın rahle-i tedrisatından geçmek nasip oldu.
Ormanın içinde her yanı yemyeşil, adeta cennet bahçelerinden bir bahçe olan Külliyede gece gündüz Kur'an tilaveti eksik olmaz; üstadın belirli saatlerdeki sohbetleri ormanın sesi ile bütünleşir; her yanı Allah'ın esması, güzel ve hayırlı sözler kaplardı. Garipler, hastalar, talebeler başta olmak üzere çok sayıda ziyaretçi bu güzide mekâna gelir, üstadın misafiri olurdu. Şimdi her biri yetim kaldı. Hepimiz yetim kaldık.
En son bir kaç ay önce bir ağabeyimle Ankara’da Hacı Bayram’daki ofisinde üstadı ziyaret ettik. İslam Tarihi’nde ihtisas yaptığımı söylediğimde kısa bir imtihanın ardından üzerinde çalışabileceğim konulara dair önerilerde bulundu. Bir kaç kitap hediye etti. Dergah çayından ikram etti.
Devamı: http://www.dunyabizim.com/portre/23677/emin-acar-hocadan-ayrilmanin-huznu































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.