• İstanbul 14 °C
  • Ankara 18 °C

Erbay Kücet: Köprüden önceki çıkış

Erbay Kücet: Köprüden önceki çıkış
Önümüzdeki Pazar günü hayırlısıyla seçim yapılacak. Neticesinde 13. Cumhurbaşkanımızı ve vekillerimizi TBMM’ye göndereceğiz.

 Demokrasinin güzelliklerinden birisini milletçe yaşarken sevdiğimiz veya hoşlandığımız veyahut kendimize yakın hissettiğimiz parti veya kişilere oy vereceğiz. Oyumuzu verirken ülkemizde oynanan oyunları düşünmemiz vatandaşlık görevimizdir.

Hangi siyasi görüşe sahipseniz fark etmeyecek olan vatandaşlık vazifemizin şuuruyla hareket etmek ve çıkan sonuca saygılı olmaktır. Yirmi yılı aşkın bir süredir ülkemizi yöneten Ak Parti kadrolarının bugüne kadar nasıl çalıştığını, neler yaptığını bundan sonrasında eksik kalan hizmetleri sürdüreceğinin altını çizelim ilk önce.

Belki kalıp söz ama ‘yaptıkları, yapacaklarının teminatı’ bir iktidardan beklenilenlerin gerçekçi olacağından hiç şüpheniz olmasın. Bugüne kadar iktidar yüzü görmemiş partilerin ve onların kadrolarının neler yapabileceğini de bilemeyiz. Bu konuda iyimser olmaya gerek olmadığını düşünüyorum. Tecrübesi, müktesebatı ve icraatlarıyla milletinin kalbinde yer alan cumhur iktidarının geçmiş günlerde yaptığı güzel işlerde eksiklerinin olması gayet doğaldır.

Cumhuriyet döneminde ülkemizde yapılanlardan daha fazlasını 20 yıllık iktidarında yapmayı başaran Ak Parti’nin deneyimli kadroları ki, ustalık dönemini de geride bırakan Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yoluna devam etmelidir.

Devamı: https://www.milatgazetesi.com/yazarlar/kopruden-onceki-cikis-4111/

Bu haber toplam 422 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim