• İstanbul 18 °C
  • Ankara 24 °C

Ergün Diler: Kavala resti

Ergün Diler: Kavala resti
AMERİKA Birleşik Devletleri, TEK BİR ORTAK AKIL tarafından yönetilir. Farklı enstrümanlar kullanarak istenen sonuçlara ulaşmayı hedefleyen bir organizasyondur.

Tüm kurumlar farklı ve ayrı ses çıkarsa da YÖNTEM olarak, hedef olarak aynı kulvardadır. Aynı hedef üzerinde gitmektedir. Bunun bilinmesi şart. Çünkü bizde ve çok sayıda başka ülkede durum böyle değil. Geçtiğimiz günlerde örneklerle de açıklamaya çalıştım. Belki artık gazetelerde televizyonlarda HABER bile olmuyor, ancak OSMAN KAVALA olayı bile bizde neyin olup, neyin olmadığını göstermekte...
MHP lideri Bahçeli dün de bu konuya değindi. Önemli sözler söyledi. Bahçeli "Gezi Parkı davasında hüküm alan Osman Kavala'nın yeniden yargılanması hususunda kamçılanan sipariş bir süreç devamlı ilerletilmektedir" notunu düştü. Devam etti: "Bahse konu şahıs Türkiye Cumhuriyeti'ni ortadan kaldırmaya teşebbüsten ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılmıştır. Bu kararı veren bağımsız Türk yargısıdır.
Neymiş, CHP Genel Başkanı, Avrupa Parlamentosu'na ziyarete gittiğinde saati sorunca 'Sen önce Kavala'yı çıkar' yanıtını almış.
Sayın Özel'in kolunda saati yok mudur? Saati sormak yerine PKK ve FETÖ'ye verilen destekleri muhatapların yüzüne vurması gerekmez miydi?" Defalarca görüldüğü gibi Bahçeli, OSMAN KAVALA konusunda netti ve üzerinde tartışma istemiyordu. Dün de alıntı yaptığım gibi son günlerde bu konuda önemli çıkışlara imza atan diğer isim de Tuğrul Türkeş'ti. Yine konuştu...

Devamı: https://www.takvim.com.tr/yazarlar/ergundiler/2024/05/08/kavala-resti

Bu haber toplam 188 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim