• İstanbul 13 °C
  • Ankara 13 °C

Genel Başkan Arıcan Ankara Vali Yardımcısı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti

Genel Başkan Arıcan Ankara Vali Yardımcısı Yılmaz’ı makamında ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Ankara Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

27 Eylül 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette Genel Başkan Arıcan, Vali Yardımcısı Yılmaz’a Yûnus Emre ve Türkçe Yılı dolayısıyla; Türkiye Yazarlar Birliği, Türkiye Dil ve Edebiyat Derneği, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi ile Yunus Emre Enstitüsü'nün 26-27 Kasım 2021 tarihinde birlikte düzenledikleri dilimizin dünü, bugünü ve yarınının konuşulduğu “Türkçe Şurası” hakkında bilgi verdi. Şûranın kitabını hediye etti.

Genel Başkan Arıcan, kültürün, sanatın ve edebiyatın konuşulduğu ziyarette Vali Yardımcısı Yılmaz’a Ankara’da ilk kez düzenlenen ve oldukça başarılı geçen Ankara Edebiyat festival hakkında da bilgiler verdi.

Vali Yardımcısı Dr. Ayhan Yılmaz da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek TYB yönetimine gerçekleştirdikleri ve gerçekleştirecekleri faaliyetler için teşekkür etti.

2-(4)-001.jpeg

 

 

 

Bu haber toplam 520 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim