• İstanbul 15 °C
  • Ankara 14 °C

Genel Başkan Arıcan İHH Ankara Şubesinde konuşacak

Genel Başkan Arıcan İHH Ankara Şubesinde konuşacak
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan, İHH İnsani Yardım Vakfı’nın düzenleyeceği “İyilik Buluşmaları-2” programına katılacak.

17 Kasım 2021 tarihinde saat 20.00'de  İnsani Yardım Vakfı Ankara Şubesi Ana binada gerçekleşecek konferans şubenin Telegram hesabından canlı olarak da yayınlanacak.

Bilinçli Aile Bilinçli Gençlik

“İyilik Buluşmaları” adı verilen programın ilk konuğu Dr. Ahmet Emin Dağ “İslam Dünyasını Yeniden Düşünmek” konusunda konuşmuştu.

Her hafta düzenli olarak gerçekleştirilmesi planlanan konferansın ikinci konuşmacısı Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan olacak.

Genel Başkan Arıcan, “Bilinçli Aile Bilinçli Gençlik”  üst başlığı altında aile birliğinin kurulması, korunması, sürdürülmesi ve bilinçli gençlik” konusunda bilgiler verecek.

whatsapp-image-2021-11-15-at-18.33.23.jpeg

Bu haber toplam 661 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim