• İstanbul 18 °C
  • Ankara 14 °C

Genel Başkan Arıcan Yeni Dünya Vakfı’nda konuştu

Genel Başkan Arıcan Yeni Dünya Vakfı’nda konuştu
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Yeni Dünya Vakfı Ankara Şubesi’nin düzenlediği konferansta konuştu.

18 Kasım 2023 günü şubenin Eşrefoğlu Rumi Konferans Salonunda gerçekleşen  “Yeni Dönem Eğitim Öğretim Açılış Programı” na katılan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan burada yaptığı konuşmada, “eğitim amaçlı seminerler ve geziler düzenleyerek gençlerimizin her açıdan donanımlı olarak yetişmelerine katkı sağlayan Yeni Dünya Vakfı’na teşekkür ediyorum.” dedi.

Konuşmasında eğitim ve öğretimin yeni döneminde gençlere başarılar dileyen Arıcan “Dijital çağla birlikte yapay zekâ, big data gibi imkanların bize sunduğu birçok veri olmasına rağmen bu verilen nasıl seçileceği ve kullanılacağı önemli bir konudur. İlk önceliğimiz, evrensel düşünerek yerli ve milli bir tavırla hareket etmemiz gerekiyor. Dijital mecralarla birlikte sosyal değişim öyle hızlı akıyor ki kendi insani ve milli değerlerimizi korumak önceliğimiz olmalıdır.” diye konuştu.

3-(8)-002.jpg

img_8706.jpg

Bu haber toplam 877 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim