Bir yandan milletimizin destansı direnişini, diğer yandan şeytanın aklına bile gelmeyecek iblislikleri yapan ihanet şebekesini konuşuyoruz.
Bu topraklarda her zaman ihanet edenler var olmuştur. Hainler hep bir önceki ihanetin devamı ve takipçisi oldu. Fetullahçı Terör Örgütü önceki bütün ihanetlerin kokteyli ve zirvesidir. İslamiyet’in doğuşundan bu yana üretilen tüm fitne ve fesatları içinde barındıran, İslam karşıtı en büyük münafık şebekesidir Fetullahçılık.
Ülkemizdeki İslam düşmanları, bu münafık şebekesini İslam içindeymiş gibi gösterip, hem Müslümanlara iftira atıyor hem de özde birlikte oldukları Fetullahçı hainleri korumaya çalışıyor. Fetullahçı Terör Örgütü, yöntem itibarıyla bu topraklarda büyük kötülüklere imza atmış, Osmanlı Devleti’nin yıkılışının zeminini hazırlamış, Evangelist misyoner teşkilatının devamıdır, yerli yardımcısıdır. Bu yüzden ABD’de çok üst düzey bir koruma altındadır.































Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.