• İstanbul 20 °C
  • Ankara 15 °C

Kahrolsun Siyonizm!

Kahrolsun Siyonizm!
Dünyanın başına bir beladır Siyonizm. Bu yüzden kahrolmayı, yok olmayı hak eden bir zihniyettir.

İslam düşmanıdır Siyonizm.

Müslümana hayat hakkı tanımaz. Onları en acımasız bir şekilde yok etmeye çalışır. Hiçbir şekilde varlığına tahammül edemez. Kutsala, ilahi hakikatlere karşıdır.

Öyleyse kahrolsun Siyonizm!

İnsanlık düşmanıdır.

Sadece Müslümanlara değil, diğer din mensuplarına da karşıdır. Sadece kendi muharref zihniyetine imkân tanır. Herkesi kendi egemenliği altına almak, tüm imkânların kendi lehine seferber olmasını ister. Yahudi olmayanı insan olarak bile görmez. Bu yönüyle gerçekten ırkçı bir zihniyettir.

Öyleyse kahrolsun Siyonizm!

Örgütlü bir cinayet şebekesidir

Fırsat eline geçtiğinde, hastane bombalamasında olduğu gibi çocuk, kadın, yaşlı demeden masum insanları, sivil insanları gözünü kırpmadan yok eden bir katiller güruhundan oluşmaktadır. Sadece kendine karşı olanlara değil, nötr halde bulunan insanlara da tahammül edemez. Adeta “ya sev, destek ol, ya da öl!” modundadır.

Öyleyse kahrolsun Siyonizm!

İşgalci bir sürüdür.

Bundan binlerce yıl önce, Nil’den Fırat’a, Akdeniz’den Karadeniz’e, tüm toprakların Allah tarafından kendilerine tahsis edildiğini, orada başka bir milletin, din mensubunun varlığını sürdürme hakkı olmadığını düşünen, buna iman eden ve burada hiçbir gayrı Yahudi varlığa tahammül edemeyen, var olanları adım adım buralardan cebren ve hileyle uzaklaştırmaya çalışan, milletlerin elinden yurtlarını almaya, gasp etmeye çalışan bir işgalci kuvvettir.

Devamı: https://www.insaniyet.net/kahrolsun-siyonizm/

Bu haber toplam 333 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim