• İstanbul 23 °C
  • Ankara 25 °C

MAAİLE Dergisi ‘Adil Ekonomik Düzen’i kapağına taşıdı

MAAİLE Dergisi ‘Adil Ekonomik Düzen’i kapağına taşıdı

Şubat ayının herkese hatırlattığı isim olan Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başabakan’ı, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı bu sene Adil Ekonomik Düzen başlığıyla birlikte ele aldığı görülen Maaile, a’dan z’ye “Adil Düzen” ve “Adil Ekonomik Düzen”e dikkatleri yeniden çekti.

Maaile Dergisi, her ay olduğu gibi Şubat ayında da yine farklı konu ve dosyalarla okuyucularıyla güzel ve özel bir sayı ile buluştu.

Maaile Dergisi bu sayısında ekonomideki krize çözüm olacak ve ‘Yeni Bir Dünya’nın önemli temellerinden biri olacak “Adil Ekonomik Düzen” konusunu kapağına taşıdı.

Her geçen gün derinleşen ekonomik kriz ve onun getirdiği sosyal sorunlarla karşı karşıya kalan milletimize çözümsüz olmadığının bir delili olarak hazırlanan Maaile Dergisi, Milli Görüş’ün ilk çıktığı günlerden itibaren savunduğu Adil Ekonomik Düzen’i “İnsan Fıtratına En Uygun Sistem: Adil Ekonomik Düzen” şeklinde kapağına taşıdı.

Şubat ayının herkese hatırlattığı isim olan Türkiye Cumhuriyeti 54. Hükümeti Başabakan’ı, Milli Görüş lideri Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ı bu sene Adil Ekonomik Düzen başlığıyla birlikte ele aldığı görülen Maaile, a’dan z’ye “Adil Düzen” ve “Adil Ekonomik Düzen”e dikkatleri yeniden çekti.

“Adil Bir Dünyanın Teminatı: Adil Düzen”, “Çağrımız Adil Düzen” gibi başlıkların yanında röportajında da Adil Ekonomik Düzen’i işledi.

Adil Düzen deyince ilk akla gelen Erbakan’ın yeni kuşaklardaki karşılığına dair dosyaların bulunduğu dergide “Hayatı Kuşatan Erbakan! Erbakan’ı Erbakan’ca Anlamak”, “Her Bahar Bir Çiçekle Başlar, Her Kuşak Bir Liderle Yaşar”, “60’ların Karanlığında Bir Işık Huzmesi; Erbakan’ın Ardından”, “Bir Çiçek Binlerce Hatıra” dosyalarını okuduğumuz dergi her sene olduğu gibi bu senede Erbakan Hocamıza başka başka yönlerden bakmaya çalışmış.

Erbakan Hoca’nın davasının kendinden sonraki kuşaklara intikal ettiğine dikkat çeken Maaile, Milli Görüşçülerin bir önceki kuşaktan devraldığı Hakkı yer yüzüne hakim kılma bayrağını, gelecek nesillere taşındığının altını çiziyor.

Editör yazısında “Rakamsal olarak ifade edersek; dünyada şu an aç insan sayısı ortalama sekiz yüz milyon yakın. Bunun aksine obez hastası olan insan sayısı; yedi yüz yetmiş milyon civarı. İçecek suya erişimi olmayan insan sayısı yaklaşık sekiz yüz milyon. Temiz suya ulaşamamaya bağlı olarak hastalıklardan ölenlerin sayısı yedi yüz altmış bin civarı. Dünyada her gün yaklaşık yirmi beş bin kişinin açlığa bağlı olarak hayatını kaybediyor.” diyerek tüm insanlığın “Adil Düzen”e muhtaç olduğunu matematiksel olarak ortaya koyuyor.

Dünyada ve ülkemizde yaşanılan sıkıntıların çözümsüz olmadığını, bu köle düzenine karşı insanca yaşamanın onurunu savunan çözümün, insan fıtratına en uygun çözüm olan Adil Ekonomik Düzen olduğunu ısrarla vurguluyor.

Maaile Şubat 2022 Sayısında Yeralan Dosyalar Şöyle:

* Elif Örs: Çağrımız Adil Düzen!

* Selime Sümeyye Abatay: Röportaj- Muhammed Maruf,  Erbakan Ve Adı̇l Ekonomı̇k Düzen'i anlattı

* Nazmiye Gülbaş: Her Bahar Bir Çiçekle Başlar Her Kuşak Bir Liderle Yaşar

* Şenay Şeker: Yiğitliğin Karşılığını Bulduğu Şahsiyet: Seyyidü’ş-Şüheda Hz. Hamza

* Safiye Gül: “Böyle Giderlerse Hiç Bir İşe Yaramaz!”

* Nazile Şanal: Dinin Yıldızı Prof. Dr. Necmeddin Erbakan

* Habibe Alpay Aydın: Adil Bir Dünyanın Teminatı: Adil Düzen

* Fazilet Aydın: Bir Çiçekte Binlerce Hatıra!

* Şevval Hazal Andiç: 60'ların Karanlığında Bı̇r Işık Huzmesı̇- Erbakan'ın Ardından

* Nesrin Şenyüz Sayın: Türkiye İçin Çıkış Yolu Üretim Ekonomisidir

* Sedanur Eşitti: Hayatı Kuşatan Erbakan! “Erbakan’ı Erbakanca Anlamak”

* Dilek Dumangöz: Selam; Bireyselleşmeye Karşı Cesurca Bir Duruş!

* Kader S. Gezer: Çocuklarımız İçı̇n İletı̇şı̇m Önerı̇lerı̇ Ve Metodları

* Rümeysa Kocamaz Akgün: Senegal’ı̇n Hafız Annesı̇- Şeyha Meryem Nı̇yas

* Birsen Bağcı: Kayseri’de Mimar Sinan’ın Yurdu Ağırnas

* Safiye Gül… Dosya… Nijerya Federal Cumhuriyeti / Afrika’nın Kalbi

* Nazmiye Gülbaş: Sağlık Bakanlığı Kürtaja İzin Verdi!

* Gülay Ayvazoğlu: Bı̇r Garı̇p Çağ Dedı̇klerı̇!

Adres: Millî Gazete Tesisleri İnönü Mah. Muammer Aksoy Cad. Dere Sk. No: 70, 34620 Küçükçekmece / İstanbul

Telefon: (0212) 697 10 00

1-008.jpegwhatsapp-image-2022-02-19-at-14.31.48-(1).jpegwhatsapp-image-2022-02-19-at-14.31.49-(1).jpegwhatsapp-image-2022-02-19-at-14.31.48-(2).jpeg

Bu haber toplam 412 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim