• İstanbul 18 °C
  • Ankara 23 °C

MAAİLE’DEN PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) ÖZEL SAYISI

MAAİLE’DEN PEYGAMBER EFENDİMİZ (SAV) ÖZEL SAYISI
“Dünyanın ve Ahiretin Sultanı, Muhammed’ül Emin (sav)”
Spot: Peygamber Efendimizin (sav) doğum ayı olan Rebiülevvel ayı hasebiyle bir hatırlatmaya vesile olması için, Maaile Dergisi sayfalarını Peygamber Efendimize (sav) ve hayatına ayırdı.  Milli Gazetenin her ay okurlarına sunduğu ve abone usulü ile dağıtılan Maaile Dergisi’nin Ekim 2021 Sayısı, her Müslümanın kütüphanesinde mutlaka bulunması gereken bir eser niteliğinde… 
 
Milli Gazete’nin okurlarına her ay ‘Bir olmak bize iyi gelecek’ sloganıyla sunduğu Maaile Dergisi, Ekim 2021’de,  “Peygamberimiz Efendimiz (sav) Özel sayısı” ile okuyucusunun karşısına çıktı. 
 
Peygamber Efendimizin (sav) doğum ayı olan Rebiülevvel ayı hasebiyle bir hatırlatmaya vesile olması için, Maaile Dergisi sayfalarını Peygamber Efendimize (sav) ve hayatına ayırdı. 
 
Maaile, Peygamber Efendimiz  (sav) Özel Sayısına “Dünyanın ve Ahiretin Sultanı, Muhammed’ül Emin (sav)” başlığını kapağına taşıdı. 
 
ÜSVE-İ HASENE (EN GÜZEL ÖRNEK)
Derginin iç sayfasında da Peygamber Efendimiz (sav) için söylenen “Üsve-i Hasene (En güzel örnek)” başlığına yer veren dergi farklı açılardan Peygamber Efendimizin (sav) hayatını ele alıyor. 
 
Bir açmazda olan Müslümanlar için yegane kurtuluş kapısı olan Peygamber Efendimiz (sav) sadece Müslümanlar için ve sadece kendi dönemi için bir rahmet değildir. 
 
Peygamber Efendimiz (sav) çağlara inşirah olan, maddi dünyanın sıkıntılarında sıkılmış insanlığa nefes olan, ahiret yolculuğunda insanlara yol gösterici olan, yaşadığı dönemde hayvanı vefat eden çocuğun dert ortağı olan, savaş meydanında küffara karşı şedit olan, savaşa giderken yol boyunca karıncaların yuvalarını kollamaya çalışan, ölmüş köpekteki beyaz dişlerde yaratılışın güzelliğini gören, her kim olursa olsun mazlumun yanında zalimin karşısında olan… 
 
Kısaca hayatın her alanında dokunulmadık yer bırakmayan Peygamber Efendimizin hayatına dönüp bir daha bakmak zorundayız. 
 
Peygamber Efendimiz’i (sav), Ahiret yolcusu olup hayatın her anına, her alanına hakim olan bir Peygamber olarak tekrardan önderimiz kılmalıyız.
 
İŞTE ÖZEL SAYIDA YER ALAN DOSYALAR
* Peygamber Efendimizin (sav) Şehir Kurması, 
* Cihat Peygamberi (sav),
* Peygamber Efendimizin (sav) Aile Hayatı, 
* Hayat Rehberimiz Allah Resulü (sav), 
* Resulullahın (sav) 55 vasiyeti, 
* Müjdeler Olsun Şam’a, 
* Peygamber Efendimizin (sav) Protokol ve Elçilik Uygulamaları, 
* Vasat Ümmet, 
* Hz. Muhammed’e (sav) Uzanan Derin Bir İç Yolculuk- Rainer Maria Rilke, 
* Peygamber Efendimizin (sav) İstihbarat ve Güvenlik Stratejileri, 
* Ekim Vakti, 
* Çocukluğa Peygamberî Yaklaşım, 
* Kur’an’da Övülen Dostluk, 
* Her Adımda Gönüller Sultanı’nın (sav) Gölgesinde Hissetmek, 
* Rahmet Peygamberinden (sav) Bir Damla, 
* Tıbb-ı Nebevi Hadis-i Şeriflerinde Geçen Hastalıklar, 
* Resulullah’ın (sav) Sofrası, 
* Güneşe Dönük Yörüngemiz ve Hz. Muhammed (sav) Önderlik ve Örnekliği” başlıklarıyla Maaile’nin bu sayısında yer olan dosyalar.
889182ba-dc3f-4541-99ab-b018a4e8c822.jpg
Bu haber toplam 400 defa okunmuştur
  • Yorumlar 1
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
    Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim