• İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Mardin’de Maddeye Değil Hayata Bağlan Projesi

Mardin’de Maddeye Değil Hayata Bağlan Projesi
Mardin Artuklu Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi işbirliğinde hazırlanan Maddeye Değil Hayata Bağlan projesinin Mardin Açılış Programı Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörlük Vali Kılıçlar Salonunda yapıldı.

Açılış programına Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Denetleme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Ali İhsan Akgün, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Musa Kazım Arıcan, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Mardin Yeşilay Başkan Yardımcısı, Mardin Artuklu Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesinin Yeşilay Öğrenci Topluluğu Üyeleri ve Üniversite Hocaları katıldı.
Açılış Programında proje ortağı Mardin Artuklu Üniversitesi ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörleri, Mardin Yeşilay Temsilcisi ve Yeşilay Öğrenci Toplulukları temsilcileri birer konuşma yaptı.

Aile dostluk, duyarlılık gibi değerler etrafında doğru insanlarla doğru işleri yapmanın bütün bağımlılıkların önüne geçebilecek bir etkisinin olduğunu belirten Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar, Ahlak Bilgi Üretim anlayışıyla sürdürdükleri çalışmaların bir yansıması olan Maddeye Değil Hayata Bağlan projesinin ortağı olmaktan ve birçok çalışmada işbirliği yaptığımız ASBÜ Ailesini Mardin’de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Devamı: https://www.mardiniletisimgazetesi.com.tr/manset/mardinde-maddeye-degil-hayata-baglan-projesi/

Bu haber toplam 126 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim