• İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Milli Çocuk’ un 315.Sayısı Çıktı

Milli Çocuk’ un 315.Sayısı Çıktı
Milli Gazete; Çocukların güzel okuma yazma, öğrenme, ruhsal, zihinsel zekâlarının gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitim odaklı çocuk dergileri yayınlamaya devam ediyor.

Bu dergilerden biri olan; Hikâyeler, masallar, fıkralar, bilmeceler, bulmacalar, çizgi romanların yanı sıra Peygamberimizin hayatı, Müslüman şahsiyetler ile ilgili yayınlar yapan “MİLLİ ÇOCUK” boş zamanların faydalı bir şekilde geçirilmesine öneli katkı sağlıyor.

Milli Gazete’nin 15’er günlük periyotla sunduğu “Ahlaklı Nesillerin teminatı” sloganıyla yayın hayatına devam eden Milli Çocuk dergisinin 315. sayısı okurlarıyla buluştu.

Milli Çocuk dergisi her sayısında milli ve manevi değerleri öne çıkaran bir yayın politikası izliyor. Toplumsal dayanışmanın ne kadar önemli olduğunu idrak ettiğimiz bu günlerde Milli Çocuk dergisi, bu değerlerin küçük yaşta öğretilmesinin ne kadar önemli olduğunun bilinciyle yardımlaşma ve dayanışma konularını çocuklarımızın gündemine getirdi.

BU SAYIDA NELER VAR?

Milli Çocuk toplumsal dayanışmanın önemini çeşitli hikaye ve şiirlerle anlatmaya çalışırken, Anadolu kültürünün çok güzel bir örneği olan “imece” kültürünü de tekrar hatırlattı.

İmece usulü toplanan mutluluk” “El birliği etmek” “Sincapların komşuları” “Ormandaki sesler” başlıklarında yardımlaşma ve dayanışma konularını öne çıkarırken, “ Biz çöp değiliz” başlıklı hikâyesinde israfı en aza indirebilmenin ipuçlarını paylaştı.

Millî Çocuk, ayrıca Aişe Nine, Kâşif Akif, Alparslan Oyunistan Dünyasında, sormaca sordurmaca, bir kelime bir fikir gibi sürekli içerikleriyle de dikkat çekmeye devam ediyor.

315. Sayısında Aişe Nine köşesinde Vahyin güvenilir katibi Sürahbil bin Hasene (r.a) ile çocuklarımızı buluştururken, Sormaca sordurmaca köşesinde çocuklarımızı farklı bakış açılarından düşünmeye davet ediyor.

Kaşif Akif, Oyunistan köşelerinde ise eğlenerek öğrenmenin tadına varıyorlar.

Millî Çocuk Dergisi, yıllardır değişmeyen yayın politikasıyla evlatlarımızın milli ve manevi değerleri önceleyerek yetişmesine katkı sağlamaya devam ediyor.

Abone olmak için:

WhatsApp: 0546 401 33 86

Telefon: 0212 697 10 00 / (132-133)

Bu haber toplam 295 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim