• İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Nedim Şener: Bombacının kardeşinden itiraf: ‘Abim 2016’dan beri YPG içinde’

Nedim Şener: Bombacının kardeşinden itiraf: ‘Abim 2016’dan beri YPG içinde’
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dünkü “Kobani bitti” sözü, Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG terör örgütü hedeflerine yönelik kara operasyonunun başlamasının yakın olduğunu gösteriyor.

Bu aşamaya, PKK/YPG’nin Münbiç’ten verdiği talimatla, 13 Kasım’da İstiklal Caddesi’nde gerçekleştirilen 6 kişinin yaşamını yitirdiği, 81 kişinin yaralandığı bombalı saldırı ile geldik.

Tüm deliller, ifadeler PKK/YPG terör örgütünü gösterirken, bazı eski generaller, gazeteciler, HDP’liler başta olmak üzere bazı siyasetçi “etki ajanları” ahlaksızca, utanmazca terör örgütünü aklama yarışına girdiler. Bir benzerini, yine Münbiç’ten verilen talimatla PKK/YPG’nin 26 Eylül’de Mersin Mezitli’de bir polisin şehit edildiği saldırıda yaşadık. O zaman da PKK/YPG’yi aklamaya çalışanlar çıkmıştı.
BOMBACI PKK/YPG İSTİHBARAT ELEMANI

Hatırlayacaksınız, İstiklal Caddesi’nde bomba dolu çantayı cadde üzerindeki bir banka bırakan ve kısa sürede yakalanan Ahlam Albashir’in sorgusunda, “PKK/PYD/YPG terör örgütü tarafından özel istihbarat elemanı olarak yetiştirildiğini” söylemesi üzerine “Suriyeli Arap PKK/YPG’li olur mu?” diyen de çıktı, “PKK/PYD üstlenmedi, yaptığı eylemi neden üstlenmesin?” ya da “DEAŞ’lılar, cihatçılar yaptı” diye PKK/PYD’yi aklamaya girişen de...

Bombalı saldırı emrinin verildiği Suriye’nin kuzeyindeki PKK/YPG hedeflerine yönelik Türkiye’nin gerçekleştirdiği Perçe-Kılıç Hava Harekâtı’ndan sonra planlanan kara operasyonunu engellemek isteyen HDP’liler, siyasetçi ve gazeteciler, bombalı çantayı koyan Albashir’in itiraflarına ve ortaya çıkan bağlantılarına rağmen “Seçim çalışmaları başladı” diye ahlaksızca konuşup yazdılar.

Devamı: https://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/nedim-sener/bombacinin-kardesinden-itiraf-abim-2016dan-beri-ypg-icinde-42183358

Bu haber toplam 140 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim