• İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Prof. Dr. Erol Göka: Modern Zamanlar için Yeni Bir Milat; Gazze’den önce ve Gazze’den Sonra…

Prof. Dr. Erol Göka: Modern Zamanlar için Yeni Bir Milat; Gazze’den önce ve Gazze’den Sonra…
Birkaç gündür uyku sorunu yaşıyorum, nedeni büyük ihtimalle bu toplantı. Sürekli ne diyeceğimi düşünüyorum.

Elbette birçok fikrim var ama bunları nasıl ifade edeceğim, bu kadar duygunun yoğun olduğu bir ortamda nasıl konuşacağım bilemiyorum.

Sulu gözlü bir adamım ben, ağlayarak devam edebilir miyim yoksa kendime çekidüzen verdikten sonra mı sürdürmeliyim konuşmamı?.. Bir de yanıma konuşmacı olarak Ayçin Hanım’ı koymuşsunuz.

Ayçin Hanım, benim ömrüm boyunca Türkiye’de gördüğüm en iyi üç konuşmacı kadından bir tanesi. Diğerlerini tanıyor musunuz? Bir tanesi ses tonu da konuşma ritmi de Ayçin Hanım’ı çok andırır, Allah uzun ömür versin Ümit Meriç Hanım’dır. Diğeri ise Allah rahmet eylesin Nur Vergin Hanım’dır.

Ayçin Hanım’ı ilk duyduğumda çok şaşırdım, Ayçin Hanım ikisinin toplamı mı acaba diye? Sosyal medyada işitmiştim hitabını. Böyle bir konuşma ustası Hanımefendinin yanında bir hoca olarak geri düşmemek de lazım… Gelirken dedim ki kendime “oluruna bırak Doktor Göka”. Böyle zamanlarda en iyi yöntem budur.

Dün Kıbrıs’tan döndüm, Ankara’daki hava muhalefeti nedeniyle bizim uçak iki saat rötar yaptı. Ben de fırsat bulmuşken oturdum ne diyeceğimi yazdım. O yüzden zaman zaman müsaadenizle kopya çekeceğim, bu sayede duygu yoğunluğumu düşürebilmeyi umuyorum.

Devamı: https://www.insaniyet.net/prof-dr-erol-goka-modern-zamanlar-icin-yeni-bir-milat-gazzeden-once-ve-gazzeden-sonra/

Bu haber toplam 159 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim