• İstanbul 21 °C
  • Ankara 16 °C

Sakaryalı şairlerden şiir şöleni

Sakaryalı şairlerden şiir şöleni
Büyük beğeni toplayan şiir şölenine İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş, Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş, TYB Sakarya Şubesi Başkanı Hasan Sağlam, projede yer alan okul müdürleri, öğrenciler ve şairler katıldı.

Adapazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Coşkun Bakırtaş ve TYB Şube Başkanı Hasan Sağlam’ın açılış konuşmalarıyla başlayan şiir şöleninde Şairler Engin Arapoğlu, Ercan Yılmaz, Hülya Bilgin Çolakoğlu, Hasan Topçu, İbrahim Açılan, Kadir Korkut, Mustafa Uçurum, Ömer Emecan, Tacettin Özkaraman, Yusuf Mısırlıoğlu ve Zeynep Arıkan en güzel şiirlerini seslendirdiler.

Sıcak bir ortamda geçen şiir şöleninde değerlendirme konuşması yapan İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş eğitimde şiire, sanata, sosyal ve kültürel faaliyetlere büyük önem verdiklerini belirterek; İtimatın abideleştiği Sakarya’mızda çok değerli sanatçılarımız var. Bir şehirde itimatı kökleştiren şeylerde sanat vardır. 21. yüzyılda akademik zekası yüksek olan çocuklar değil, duygusal ve ruhsal zekaları yüksek olan çocuklar çok daha başarılı olacaklar. O yüzden biz de çocuklarımızın duygusal ve ruhsal zekalarını geliştirebileceğimiz sanat, kültür, spor alanlarına ağırlık veriyoruz.” dedi. 

Devamı: https://www.yenisakarya.com/sakaryali-sairlerden-siir-soleni.html

Bu haber toplam 364 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim