• İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

TYB Genç Kahve’de yeni dönem başladı

TYB Genç Kahve’de yeni dönem başladı
Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı, Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Genç Kahve’de gençlerle bir araya geldi.

19 Kasım 2022 cumartesi günü gerçekleşen görüşmede Ankara’da farklı üniversitelerde okuyan gençler, TYB Genç Kahve’de kültür, sanat, edebiyat faaliyetleri düzenlemek için bütün hazırlıkları tamamladıklarını ifade ettiler.

Genel Başkan Arıcan da yaptığı konuşmada, Türkiye Yazarlar Birliği Yönetimi olarak gençlere her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Arıcan şöyle konuştu:

“Türkiye Yazarlar Birliği; kültürün, sanatın, edebiyatın, felsefenin ve düşünce dünyamızın konuşulduğu, değerlendirildiği ve yarınlara da iz bırakacak yayınların yapıldığı bir sivil toplum kuruluşu. TYB çatısı altında Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayı dahil gençlere yönelik çok önemli faaliyetleri gerçekleştiriyoruz. Sizden önce TYB Genç Kahve’de görev alan arkadaşlar gerçekten fevkalade işler başardılar. Şimdi sıra sizlerde. Bu mekan sizlerin. Her türlü yardıma hazırız.”

 

Bu haber toplam 677 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim