• İstanbul 20 °C
  • Ankara 26 °C

TYB Genel Başkanı Arıcan oğlunu evlendirdi

TYB Genel Başkanı Arıcan oğlunu evlendirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesaj gönderip genç çiftlere saadetler dilediği düğünde, nikah şahidi Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay gençleri tebrik ederek evlilik cüzdanını geline verdi.

Türkiye Yazarlar Birliği Genel Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan’ın oğlu Ahmet Fevzi Arıcan düzenlenen düğün töreni ile Rumeysa Yıldız ile hayatını birleştirdi.

8 Ekim 2022 tarihinde Ankara’da Altındağ Kültür Sarayı’nda düzenlenen düğün töreni gazeteci, yazar, radyo programı sunucusu Selim Cerrah’ın okuduğu Kur’anı Kerim tilaveti ile başladı.

Akademi dünyası, bürokratlar, sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda davetlinin katıldığı düğün merasiminde çiftin nikâhını Pursaklar Belediye Başkanı Ertuğrul Çetin kıydı.

Arıcan ve Yıldız’ın nikah şahitliklerini;Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, MHP Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Filiz Kılıç, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Ahmet Karayiğit, Cumhurbaşkanı Başdanışmanı İhsan Şener, Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öcal, Konya Milletvekili Halil Etyemez, Kilis Valisi Recep Soytürk, Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, ATO Başkanı Gürsel Baran, Hak-iş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Türkiye Yazarlar Birliği kurucu ve Şeref Başkanı D.Mehmet Doğan ve MEB Din Öğretimi Genel Müdürü Mehmet Nezir Gül yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan çiftlere mutluluklar diledi

Düğün töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mesajı okundu. Erdoğan mesajında Arıcan ve Yıldız ailelerini tebrik etti, yeni evli çifte saadetler diledi.

Nikâh şahitlerinden biri olan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay evlilik cüzdanını geline verdi. Yaptığı konuşmada da genç çifti tebrik edip sağlık ve mutluluklar temennisinde bulundu.

Misafirleri ile yakından ilgilenen Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, yaptığı kısa açıklamada; “Oğlumuz Ahmet Fevzi Arıcan ile kızımız Rumeysa Yıldız’ın düğün törenlerini gerçekleştirdik. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a nazik mesajları, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay’a davetimize icabet ettiği için teşekkür ediyorum, şükranlarımı sunuyorum. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan değerli devlet erkânına, akademisyen ve idareci arkadaşlarıma, sivil toplum kuruluşlarımızınyöneticilerine, eş-dost ve akrabalarımıza, yanımızda olamayan ama kıymetli mesajlarıyla ailelerimizi ve gençleri tebrik eden, mutluluk dileyen dostlarımıza teşekkür ediyorum. Evlatlarımıza da iki cihan saadeti diliyorum’’ diye konuştu.

Çok sayıda davetlinin katıldığı düğün töreni takı merasimi ile son buldu.

fa8b9695-1584-4f4c-841b-650f76759551.jpegaad4ae6d-b664-4952-a2db-71a5787d7de8.jpeg5658efa5-eeef-4c4c-b374-65a34ee2ee5b.jpegf5824335-267e-4f96-af4a-932d3507e471.jpeg

Bu haber toplam 999 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim