• İstanbul 24 °C
  • Ankara 20 °C

TYB heyeti Rektör Bahçekapılıyı ziyaret etti

TYB heyeti Rektör Bahçekapılıyı ziyaret etti
Türkiye Yazarlar Birliği kurucu şeref Başkanı D. Mehmet Doğan ve TYB Genel Başkanı Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kâzım Arıcan Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılıyı makamında ziyaret ettiler.

3 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşen ziyarette TYB’nin faaliyetleri hakkında Rektör Bahçekapılı’ya bilgi veren Genel Başkan Arıcan, “TYB 44 yıldır ülkemizin kültür, sanat ve edebiyatına önemli katkılar sağlayan önemli bir sivil toplum kuruluşudur.” dedi.

TYB’nin gerçekleştirdiği 4. Uluslararası Genç Yazarlar Kurultayının açılışına katılarak yaptığı konuşma ve iyi dilekleri için rektör Bahçekapılı’ya teşekkür eden Arıcan sözlerini şöyle sürdürdü: “Öncelikle ülkemizin önemli üniversitelerin biri olan Yalova Üniversitesine Rektör olarak atanmanızdan dolayı tebrik ederim. Bu görevi de layıkıyla yapacağına olan inancının tamdır. Üniversite adına önemli, başarılı hizmetlere imza atacağınıza yürekten inanıyorum”

Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’da yaptığı konuşmada ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek hem Türkiye Yazarlar Birliği hem de ASBÜ ile kültür, sanat alanında iş birliğini geliştirilmesinin faydalı olacağını söyledi.

Ziyarete, TYB Genel Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Muhammed Enes Kala, Genel Mali Sekreter Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Tuğrul ve Yalova Üniversitesi Genel Sekreteri Ömer Naci Fidan’da katıldı. 

whatsapp-image-2022-06-04-at-00.27.29.jpeg

Bu haber toplam 384 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim