• İstanbul 17 °C
  • Ankara 15 °C

Ünlü hafız İsmail Coşar vefat etti

Ünlü hafız İsmail Coşar vefat etti
ANKARA Polatlı'da meydana gelen trafik kazasında Türkiye'nin tanınmış hafızlarından İsmail Coşar Hoca ile eşi Sevim Coşar hayatını kaybetti. İsmail Coşar ile eşinin cenazesi yarın kaldırılacak.

TÜRKİYE'nin ünlü hafızlarından İsmail Coşar eşi ile Ankara - Eskişehir yolu üzerinde trafik kazası geçirdi. Polatlı ilçesinde Duatepe bölgesi Ankara istikametindeki Tıra, aynı yönde gitmekte olan İsmail Coşar, 06 UC 214 plakalı otomobiliyle arkadan çarptı. Feci çarpışma sonucu aracın ön kısmı tamamen Tırın dorsesinin altına girdi.

İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonrası İsmail Coşar ile eşi Sevim Coşar'ın cansız bedeni hurdaya dönen araçtan çıkarıldı. Coşar çiftinin cenazesi, Polatlı Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Cenaze namazı Kocatepe Camisi'nde kılınacak
İsmail Coşar ve eşi Sevim Coşar'ın cenazeleri, yarın öğle namazına müteakip Ankara'da düzenlenecek törenin ardından son yolculuklarına uğurlanacak.

Coşar ve eşi, uzun yıllar görev yaptığı Kocatepe Camisi'nde kılınacak cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

Devamı: https://www.internethaber.com/ismail-cosar-esiyle-kaza-yapti-unlu-hafiz-ismail-cosar-yasamini-yitirdi-2086304h.htm

Bu haber toplam 1691 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim