• İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Yeni Şafak ve Ketebe’ye ödül

Yeni Şafak ve Ketebe’ye ödül
Türkiye Yazarlar Birliğinin (TYB) “2023 Yılı Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri”ni kazanan isim ve eserler duyuruldu.

 Ketebe Yayınları ile Yeni Şafak, toplamda 5 ödülle yılın TYB ödüllerine damgasını vurdu. Ketebe etiketiyle çıkan; Hikâye dalında “Yol Deriz Ona” isimli kitabıyla Gülşen Funda, Roman dalında “Sular Üstünde Gökler Altında” kitabıyla Kaan Murat Yanık, Araştırma dalında ise “Hekaton’la Son Tango” isimli kitabıyla Mustafa Merter ödüle layık görüldü. Yeni Şafak yazarlarından Aydın Ünal, Basın/Fıkra dalında, Nedret Ersanel ise Basın/Fikir dalında Türkiye Yazarlar Birliği 2023 ödüllerinin sahibi oldu.

EDEBİYAT DÜNYASINDA HAKLI BİR ÜN

Ödül kazanan isim ve eserleri kamuoyuna açıklamak üzere TYB Genel Merkezi’nde yapılan basın toplantısında konuşan Genel Başkan Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, seçici kurul tarafından iyi eserlerin aranıp bulunması yönündeki gayretin, kamuoyu tarafından takdirle karşılandığını belirtti. 

Bu haber toplam 138 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim