• İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Yeni Üyelerimiz: Ekrem Işık

Yeni Üyelerimiz: Ekrem Işık
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) son bir yıl içinde kayıt olan yeni üyelerini tanıtıyor.

1317 numaralı üyemiz Ekrem Işık 1968 yılında Batman’da doğdu. İlk ve Ortaöğretimini Batman ilinde tamamladı. Yıldız Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Elektronik Haberleşme bölümünden 1991 yılında mezun oldu.

1992 yılında TÜPRAŞ Batman Rafinesinde mühendis olarak göreve başladı .2006 yılında TÜPRAŞ özelleştirilince TEİAŞ Batman Bölge Müdürlüğünde Başmühendis olarak göreve başladı.

Ayrıca Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Adalet Bölümünden mezun oldu. Akabinde Erzincan Üniversitesi Hukuk Fakültesini kazandı. Halen Hukuk Fakültesine devam etmekte olup 4.sınıf öğrencisidir.

Aynı zamanda İş Güvenliği Uzmanı olan Ekrem Işık, 15 yıldır mahalli gazetelerde(Batman Petrol,Batman Gazetesi,Batman Sonsöz Gazetesi) köşe yazarlığı yapmaktadır. Basılı olan “Kulluğun Sosyolojik Tahlili” adlı eseri bulunmakta olup ikinci eser için çalışmalarına devam etmektedir

Bu haber toplam 1400 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim