• İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Yeni Üyemiz: Gökhan Demir

Yeni Üyemiz: Gökhan Demir
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.
1386 numaralı üyemiz; Gökhan Demir,
 
24.07.1986 tarihinde Ordu’da doğdu. İlk ve ortaöğrenimini Ordu’da tamamladı. 2004 yılında Atatürk Üniversitesi, Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği Bölümü’nde başladığı yükseköğrenimini 2009 yılında bitirdi. Aynı yıl Atatürk Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalında yüksek lisans eğitimine başladı. 
2011 yılında “Yusuf Ahıskalı’nın Hayatı, Sanatı ve Eserleri” başlığı altında hazırlamış olduğu teziyle “Yüksek Lisans”ını tamamladı. 2012 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalında “Doktora” eğitimine başladı. Aynı yıl Ordu’nun Gürgentepe ilçesinde Şehit Ahmet Yaşar Anadolu Lisesi’ne Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni olarak atandı. 2016 yılında tamamladığı “et-Tansîsü’l-Muntazar fî Şerhi Ebyâti’t-Telhîs ve’l-Muhtasar” adlı teziyle “Dr.” unvanını aldı. 
Hakemli dergilerde yayımlanmış makaleleri; katıldığı sempozyumlarda sunulmuş bildirilerinin yanı sıra güncel gazete ve dergilerde yayımlanmış makale ve yazıları bulunmaktadır. Halen, Ordu Sosyal Bilimler Lisesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmenliği görevi yapmaktadır. Yabancı dili İngilizcedir. Evlidir.
Bu haber toplam 578 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim