• İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Yeni Üyemiz: Kadir Kaan Güler

Yeni Üyemiz: Kadir Kaan Güler
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.

1394 numaralı üyemiz; Kadir Kaan Güler

26 Şubat 1995, Tokat/Erbaa doğumlu. İlkokulu 3. Sınıfa kadar Erbaa’da Fatih Sultan Mehmet ilkokulunda geri kalan 5 yılı Ordu’da Atatürk ilköğretim okulunda okudu. Ardından Fatih Anadolu Lisesini bitirdi.

2017 yılında Trakya Üniversitesi Kamu Yönetimi bölümünü kazandı yine aynı sene Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi İktisat bölümüne kaydını yaptırdı.

2014 yılında RUBASAM’ın (Rumeli Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi) düzenlemiş olduğu eğitim programını ve 2017 yılında Dışişleri Bakanlığı SAM’ın (Stratejik Araştırmalar Merkezi) düzenlediği Yaz Okulu ve 2018 yılında Boğaziçi Üniversitesi Avrupa Siyaset Okulu Yaz dönemi programını başarıyla bitirdi.

Yine 2017 yılında Trakya Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölüm 3.sü olarak mezun oldu. Aynı sene Alparslan Türkeş, Türk Milliyetçiliği Fikri ve CKMP adlı lisans tez çalışmasını kitaplaştırdı. Kitap vesilesiyle Sinop Ülkü Ocaklarının, Rize Türk Ocaklarının ve İstanbul Üniversitesi’nde bir topluluğun konferans davetlerine iştirak etti.

Akademik Araştırma Enstitüsü’nde yazılar kalem alan Güler, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Anabilim Dalı’nda “Mistik Ekoloji Bakımından Türk Kültür Tarihinin İncelenmesi” adlı tez çalışmasıyla mezun olmuştur. Yine bu tez çalışmasını “Türk Düşüncesi ve Ekoloji” adıyla kitaplaştırmıştır.

Siyaset felsefesi, siyasi ideolojiler, jeopolitika, istihbarat ve siyasi tarih alanlarında okumalar yapmaktadır.

Bu haber toplam 539 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim