• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Yeni Üyemiz: Mehmet Muhlis Şepik

Yeni Üyemiz: Mehmet Muhlis Şepik
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.

1372 numaralı üyemiz; Mehmet Muhlis Şepik,

1992 yılında Van'ın Erçiş ilçesinde  dünyaya geldi. İlk ve Orta öğrenimini Erciş'te tamamladı. Liseyi bitirdikten sonra okul hayatını sonlandırıp inşaat sektöründe çalışmaya başladı.

Küçük yaşlardan beri şiir yazan Mehmet Muhlis Şepik, ilk şiir kitabını çıkarmadan önce "Aşk Engeli Aşar" şiir yarışmasında ikincilik ödülünü aldı.

2018 de "Kolaysa Dikeni de Sev" adlı  şiir kitabını çıkardı.  Birçok yerel ve ulusal  dergi ve  gazetelerde şiir ve deneme yazıları yayımlandı.   "Kan Bağışı" adlı şiiriyle  "Kızılay Derneği" tarafından plaketle ödüllendirildi.

Evli ve bir çoçuk babası olan şair ikinci şiir  kitabını 2021 de çıkararak kızı Gülce Belinay'a atfına binaen kitabına "Gülce-i Aşk" ismini verdi.

Mehmet Muhlis Şepik' in  "Bağlama Beni / Gönül Kapımda"  adlı iki şiiri Türk Halk Müziği formatında bestelendi, üniversitede tez konusu olarak da ele alındı. "Gönül Sızım" adlı romanı yakında basılacak olan şair, halen inşaat sektöründe çalışmaya ve şiir yazmaya devam ediyor.

Bu haber toplam 1663 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim