• İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Yeni Üyemiz: Nedret Demir

Yeni Üyemiz: Nedret Demir
Türkiye Yazarlar Birliği(TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.

1423 nolu üyemiz: Nedret Demir

26 Mayıs 1965’te Bilecik ili Söğüt ilçesine bağlı Muratça köyünde dünyaya geldi, ilköğrenimini de burada bitirdi. Ortaöğrenimini İstanbul Bahçelievler Ortaokulunda ve İstanbul Bakırköy Lisesinde tamamladı. Yüksek öğrenimini ise Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde derece ile bitirdi. 

İstanbul’da merkezi bulunan Alarko Şirketler Topluluğunun, taahhüt sektöründe faaliyet gösteren şirketi olan Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş.’nin Mali İşler Grubunda çalışma hayatına başladı. 2020 yılında emekli oldu.

 Nedret Demir’in “İşte Hayatın Gizli Hazinesi”, “İşte Hazinenin Sırları”, “Mayıs Sancıları” ve “Öğretmenin Kayıp Mektupları” adlı eserleri vardır. 2022 yılı aralık ayında “Bilişim ve Teknoloji Vakfı” (BTV) Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Nedret Demir, bu görevinin yanında çeşitli vakıf ve derneklerin, denetim ile yönetim organlarında görevler yapmış/yapmaktadır.

 Halen, Mavi Marmara Gazetesi’nde köşe yazarlığını sürdürüyor.

Bu haber toplam 252 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim