• İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Yeni Üyemiz: Ömer Keskin

Yeni Üyemiz: Ömer Keskin
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) yeni üyelerini tanıtıyor.

1398 numaralı üyemiz; Ömer Keskin

20 Ocak 1980 tarihinde Artvin ili Merkez’e bağlı Ortaköy’de doğdu. İlkokulu köyünde, Ortaokulu Hopa’da, Liseyi ise Ardanuç Sağlık Meslek Lisesi’nde okudu.1998-2002 yılları arasında Giresun Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.2002-2009 yılları arasında Bayburt ili Aydıntepe İlçesi Erikdibi Köyü İÖO’nda öğretmenlik ve okul müdürlüğü yaptı. Göreve başladıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı bünyesindeki okul ve kurumlarda müdür yetkili öğretmenlik, müdür yardımcılığı ve kurum müdürlüğü görevlerinde bulundu. Birçok sivil toplum kuruluşu ve eğitim derneği tarafından Ezgertme Beraatı, Muvaffakiyet Belgesi gibi belgelerle de ödüllendirilen yazar, en son olarak da Eğitimde Yenilikçilik Beraatı ve Ödül Belgesi ile belgelendirilmiştir.  11.07.2014 tarihinden itibaren Rize ili Derepazarı ilçesinde hâlâ “İlçe Milli Eğitim Müdürü “ olarak görev yapmaktadır.

KTÜ Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bölümü, Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Ana Bilim dalı Yüksek Lisans Programı’ndan 2011 yılında mezun olmuştur. Yüksek Lisans bitirme tezini de “Halk Eğitimi Merkezlerinden Hizmet Alan Kursiyerlerin Yönetimden Beklentileri ve Bu Beklentilerin Karşılanma Düzeyi”  konusunda yapmıştır.

Yerel haber yapan mahalli gazeteler ile internet sitelerinde yazarlık yapan yazarın ulusal hakemli dergilerde yayımlanmış on üç makalesi bulunmaktadır. Evli ve iki erkek çocuk babası olan yazarın ayrıca ISBN almış olan, Umut Çiçekleri (Roman) Erdemli Çocuklar Serisi-1 Erdem Okulda, Erdemli Çocuklar Serisi -2 Erdem Tatilde adında üç eseri vardır. Seri halinde çıkmakta olan Erdemli Çocuklar Serisi’nin üçüncü kitabının de çizimleri devam etmektedir.

Bu haber toplam 902 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim