• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Ahmet Dur: Askıda Kitap

Ahmet Dur: Askıda Kitap
Birçoğumuz “Askıda Ekmek” “Askıda Yemek” ve buna benzer birçok güzel uygulamalara şahit olmuşuzdur.

Hayırsever vatandaşlar, üç ekmek ihtiyacı varsa 4 tane alıyor bir tanesini de askıya bırakıyor. Yemek için de aynı idi.  İhtiyaç sahipleri de gelip ekmeği ya da yemeği talep ediyor. Gerçekten güzel hoş bir uygulama.  37. Kitap ve Kültür Fuarında bu güzel uygulamanın kitap versiyonu ile de karşılaştık çok şükür. Akıl Fikir Yayınları akletmiş.  

“Askıda Kitap”. Kitap alanların çoğu bir de askıya kitap bırakıyor. Arzu edenler, okudukları fazla kitapları bu ‘askı'ya bırakabiliyor. Yayınevi sahibi kitapları vermek için öğrenci veya ihtiyaçlı kişi arıyor. Ne güzel ne hoş bir uygulama.

Kitap almak isteyen ancak maddi gücü yetersiz kitapseverler de (bilhassa öğrenciler) gelip buradan ücretsiz kitap alıp gidebilir. Yakın bir zamanda bu güzel uygulamanın yayınevleri arasında artarak devam edeceğini tahmin ediyorum.

 Diyanet İşleri Başkanı Erbaş Kitap Fuarını Ziyaret Etti

Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı birbirinden değerli konukları ağırlamaya devam ediyor. Ramazan'ın 19. Gününde Ayasofya Meydanı'nda kurulu olan kitap fuarının önemli bir ziyaretçisi vardı.

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, kitap fuarını ziyaret ederek standları tek tek gezdi.  Erbaş, yayınevi temsilcileriyle ve imza etkinliğindeki yazarlarla sohbet etti.

Fuar Genel Koordinatörü Osman Sarıkaya'nın refakât etti.  Başkan Ali Erbaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ayasofya Meydanı'nda devam etmekte olan Türkiye Kitap ve Kültür Fuarı'nın kapıları Kadir Gecesi'ne kadar açık olacak.

 Kerkük'ten Anadolu'ya İrfanî Türküler

Saye Müzik Topluluğu, “Kerkük'ten Anadolu'ya İrfanî Türküler” başlıklı konserle, İBB Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda İstanbullularla buluşdu.

Devamı: http://www.yenisoz.com.tr/askida-kitap-makale-30865

Bu haber toplam 577 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim