• İstanbul 13 °C
  • Ankara 15 °C

Ardan Zentürk'ten: Gazi’nin bıraktığı yerden devam edeceğiz

Ardan Zentürk'ten: Gazi’nin bıraktığı yerden devam edeceğiz
Lozan, emperyalizm açısından bitirilmemiş bir savaşın “ateşkes” anlaşmasıydı, bunu, Sevr’i cephede yırtıp atan, yeni devletin sınırlarını sömürgeciliğin sonunu getirecek bir savaşla kendi iradesiyle çizen kadro biliyordu.

O savaşın devamı, bugünün kuşaklarına denk geldi. Dıştan pervasız bir saldırı, içerden tahmin edemediğimiz büyüklükte ihanet yaşıyoruz.

Konu, “Erdoğan’ın başkanlık meselesini” aşmıştır. Erdoğan’ı “nefret hedefi” haline getiren bir dış plan, yerli işbirlikçileri üzerinden milli bağımsızlığımızı, toplumsal bütünlüğümüzü ve milli gücümüzün demokrasi zemininde serpilip yükselmesini önleme hedefindedir.

Bu, bir 2. Kurtuluş Savaşı’dır!..

Oligarşi, Soğuk Savaş yıllarında kurulan vesayet rejimindeki gücünü yakalamak, ülkeyi, kağıt üzerinde bağımsız ama dış çevrelerle işbirliği içinde“fiili sömürge” olarak kullanma girişimini en tehlikeli boyuta taşımıştır.

Büyük sermaye gruplarının ve liderleri Amerika’da yaşayan hareketlerin ellerindeki medya gücü üzerinden sürdürdükleri algı operasyonu, bu plan çerçevesinde ülkenin parçalanmasını, milli birliğimizin yok edilmesini, ülkenin iç savaş-darbe sarmalına girmesini öngördüklerini göstermektedir.

Bir milletin karşılaşacağı en büyük felaket, aydınlarının ihanetidir!..

Devamı için: http://haber.star.com.tr/yazar/gazinin-biraktigi-yerden-devam-edecegiz/yazi-1052441

Bu haber toplam 500 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim