• İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Barış Tarımcıoğlu: Türkiye ile dünya gündemi arasındaki uçurum

Barış Tarımcıoğlu: Türkiye ile dünya gündemi arasındaki uçurum
Yeryüzünde Türklerden daha yalnız, daha kuşatılmış ve özel bir merhale üzerinden sabır testlerinden geçen daha başka bir millet asla yoktur.

Ülkemizin gündeminin hararetinin eşi benzeri başka bir ülkeye nasip olmamıştır, olmasın da. Bu kadar panzehir sayesinde hâlâ ayakta kalabiliyorsak, sözde “uzaylı” istilası sırasında bir tek Türk milleti hayatta kalmayı başarabilir.

Özellikle batı medyasında “kısık ateşte pişirilen” konuların da başında geliyor bu “uzaylı istilası”, son yıllarda sürekli gündemde tutulmaya çalışılıyor. Elbette böyle bir şey yok ve olmayacak ama “yenidünya düzeni” senaryolarından “kitlelerin zihin programlaması” araçlarından biri bu mesele.

Ve biz de kaderin tuhaf cilvesi, bu kadar musibetle uğraşırken, neyse ki toplum olarak böylesi “zihin programlama” garabetlerinden korunmuş oluyoruz.

Avustralya’da yangınlar olup develeri katlederlerken, “konu mankenleri” koalalara su verir, bunun fotoğrafını servis ederler, konu kapanır.

Bizim başımıza böyle yangınlar gelse, bir de üstüne üstlük binlerce maazallah hayvanı “tüfekle” “AFAD” ekipleri vursa mesela, dünyadan önce, CHP’nin trolleri yıkar dünyayı başımıza.

BUNA HİÇBİR LİDER DAYANAMAZ

Yeryüzünden hiçbir millet yoktur ki, 4 milyon mülteciyi barındırsın, kol kanat gersin, birkaç milyon mülteci daha sınırına dayansın ve bu yüzden askerlerinden şehitler vermeye etsin ve bu konularla ilgili dünyadan zerre destek görmesin.
Günübirlik Erdoğan’ın kaldığı gerilim yumağının onda birine Yeni Zelanda, Norveç başbakanları kalsa idi, kalpten giderlerdi dakikasında.

Devamı: http://www.gercekhayat.com.tr/yazarlar/turkiye-ile-dunya-gundemi-arasindaki-ucurum/

Bu haber toplam 387 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim