• İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Ergün Diler'den: Uyanık olun!

Ergün Diler'den: Uyanık olun!
Şimdi PKK ve hain saldırıları konuşuyoruz. Ne zaman nereden acı haber alacağımızı bilmiyoruz. İngiliz basını tamamen bölgede... Her yerde muhabirleri var.

Fransız ve Almanlar da öyle. Hem istihbaratçıları hem de medya mensupları bölgede cirit atıyor. Ve çok şeyi ıskalıyoruz. Asıl bilmediğimiz ise TÜRK ile KÜRT'ün kavga etmediği.
Evet, PKK bir terör örgütü ama KÜRESEL BİR MARKA! Bu marka altında kimin hangi amaçla saldırdığını incelemiyoruz.
Suriye'nin kuzeyine bakın! Yani YPG'ye!
İçinde yok YOK! 4 bin çok iyi eğitimli komutan ve istihbaratçı operasyonun içinde. Bunların YÜZDE 39'u Alman, YÜZDE 22'si Fransız, YÜZDE 15'i İngiliz, YÜZDE 13'ü Belçikalı ve YÜZDE 11'i AMERİKALI... Gazete ve televizyonlara bakınca Suriye'nin kuzeyindeki KÜRTLER'in kendi gelecekleri adına savaştığını sanıyoruz. Ama gerçek bambaşka! ORTADOĞU ateşten bir çembere dönüşmüşken bizim yerli görünümlü YABANCI basın ısrarla EKSEN KAYMASINDAN sözeder. Ortadoğu'ya yuvarlandığımızı vurgular. İktidara vurmak için İSLAM DÜNYASI kötü gösterilir. Oysa İslam ülkelerinin ürettiği ve öne çıktığı bir alan yok. Üretilen bir şey de yok. Rekabette her türlü engeli aşacakları bir silahları yok. Bu nedenle EKSEN OLMALARI MÜMKÜN DEĞİL. Amaç Türkiye'nin gireceği bölgede YILDIZ olmasını engellemek ve İSLAM'ın Türkiye öncülüğünde EKSEN olmasının önünü kesmek.
Operasyon bu. Medya zaten bunun ilk basamağı. Bu operasyonu yıllardır başarıyla yapan medya ısrarla dümeni AVRUPA'ya kırar. Ama "ULU ÇINAR" Osmanlı'yı çürütüp yıkanlarınAVRUPALI olduğunu yazmaz. Avrupa kendi bekası için Türkiye'yi küçültüp elde tutmak zorunda. Erdoğan buna karşı çıktığı için daima saldırı altında! Türkiye askeriyle silahıyla topuyla tüfeğiyle değil de SİYASETİ ve PARASIYLA bölgede güç olmaya doğru hızla koşuyor.

Devamı için: http://www.takvim.com.tr/Yazarlar/ergundiler/2015/08/27/uyanik-olun

Bu haber toplam 855 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim