• İstanbul 15 °C
  • Ankara 21 °C

Hüseyin Öztürk: Haramzadeler Anlamaz Devletimizi ve Milletimizi

Hüseyin Öztürk: Haramzadeler Anlamaz Devletimizi ve Milletimizi

Elazığ ve civarında meydana gelen depremde can pazarı yaşanırken, Allah’tan korkmaz, milletten utanmaz, taşeron siyasetçilerden tutun da; akıl, izan, vicdan, merhamet merkezli duygularını hercümerç etmiş kimseler, devlet ve millete küfredebilmek için, kılcal damarlarına kadar işlemiş kin ve öfkelerini kusmaktan geri durmadılar.

Bir tarafta nüfusumuzun çok büyük ekseriyeti deprem bölgesine yardıma koşarken; acıları, kayıpları paylaşırken, bir çift çoraptan, otomobile kadar imkânı olan herkes gücü nispetinde yardım götürürken, bütün bunlara düşmanlık etmekten geri durmayanlar da şeytanlarının hükümlerini yerine getirdiler.

Elbet böylelerine ne söylenirse söylensin ne yazılırsa yazılsın, gözlerinin ve akıllarının inkâr edemeyecekleri ne kadar hakikat gösterilirse gösterilsin, mutlaka reddedeceklerdir.

Esas bunlara takılıp kalmamak ve yola devam etmektir ama dünyanın ve ülkemizin tüm namuslu, haysiyetli, şerefli kimselerinin gördüğü gerçekleri, milletin gözünün içine baka baka inkâr ve fesatla inkârları kabul edilir gibi değil.

 
Bu haber toplam 318 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim