• İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Merve Kavakçı İslam'dan: Bir 28 Şubat’ı daha arkamızda bırakırken

Merve Kavakçı İslam'dan: Bir 28 Şubat’ı daha arkamızda bırakırken
Konu ile alakalı sorulan en yaygın soru bin yıl sürüp sürmediğidir, malum. Yarı su dolu bardağa bakış misali cevaben evet de denebilir, hayır da denebilir.

Keza başarılı olup olmadığı da. Evet, postmodern darbe başarılı olmuştur, hayır hiç başarılı olmamıştır da denebilir. Tekrar hatırlayalım, ister başarılı olsun, ister olmasın, ister hedefine ulaşmış addedilsin, isterse öyle görülmesin, 28 Şubatın müsebbipleri henüz hiç bir pişmanlık belirtisi göstermediler. Bilakis pişkin pişkin dolaşıyorlar. Belki de haklılar, zira mağdurlardan isim anmayacağım şikayetçi olmayan mı ararsın, 28 Şubatçı ile sarılıp ağlaşan mı, bizde hepsi var.

Biz sürdü sürmedi diye tartışaduralım, CHP ki 28 Şubatçı zihniyetin partileşmiş halidir, Dünya Laiklik gününü kutlamış. Dünyadaki laikliği bilmem ama Türkiye’deki laiklik kutlanacak bir şey değildir. Durum böyleyken laikliğin nesini kutlamış CHP’li İstanbul belediyeleri tam olarak anlamadım. Ama kendilerine kutlu olsun!

Devamı için: http://www.yeniakit.com.tr/yazarlar/merve-kavakci-islam/bir-28-subati-daha-arkamizda-birakirken-9762.html

Bu haber toplam 951 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim