• İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

Tamer Korkmaz'dan: Gözlerini kapar, “vazifesini” yapar!

Tamer Korkmaz'dan: Gözlerini kapar, “vazifesini” yapar!
PKK ve IŞİD'e anladıkları dilden karşılık veriliyor! Türkiye'nin Kuzey Suriye'de IŞİD'i, Kuzey Irak'ta da PKK kamplarını vurmasının kimleri paniklettiğine dikkat buyurunuz!

Bunca zamandır, Ankara'ya IŞİD iftirası atanların; Haçlı Siyonist İttifakı namı hesabına yürüttükleri işbu algı harekâtı, IŞİD mevzileriyle birlikte berhava olunca bir anda “Savaşa Hayır” nidaları yükseldi!

 

Mesela, Amerikan Can'daşı Cumhuriyet gazetesi “Yurtta Savaş, Dünyada Savaş!” manşetini attı. Günlerce IŞİD iftirası atıp sonra da IŞİD'in vurulmasından şekva etmek kadar konforlu bir düzenbazlık var mıdır? Bir yandan da, askerimizi polislerimizi şehit eden PKK'nın vurulmasına itiraz eden bir manşetten söz ediyoruz!

*

Hem IŞİD terör örgütünün, hem de PKK terör örgütünün Türk jetlerince vurulmasından dolayı, PKK Terör Örgütü'nün Partisi (HDP) ile Paralel Terör Örgütü fevkalade rahatsızlar!

 

Türkiye, bir yandan IŞİD ve PKK'ya karşı, eş zamanlı olarak da “Casusluğu Tescilli” Paralel Yapı'ya karşı mücadele veriyor. Üç örgüt de, Haçlı Siyonist İttifakı'nın piyonları olarak sahnededir.

Paralel Yapı ve PKK, vaktiyle Türkiye'deki Gladio'nun inşa ettiği ve son dönemde “kol kola” sahaya sürdüğü iki örgüt olarak Bağımsız Müslüman Türkiye'ye karşı “savaş” yürütüyorlar…

Türkiye'ye ihanet edenlerin “derin patronları” aynıdır.

*

Şanlıurfa Emniyet Müdürü, Ceylanpınar'da şehit edilen iki polisimizin cenaze töreninde konuşurken, PKK ile Paralel Yapı İşbirliği'ne isyan etti. Bu işbirliği mi, Selahattin Demirtaş'ın ABD dönüşünde fitilini ateşlediği Kobani Kalkışması'ndan itibaren gün ışığına çıktı. Diyarbakır'daki “Arka Kapı Siyaseti” ile seçimlerde “ağabeylerin, ablaların” HDP'ye oy istemeleriyle tamamen deşifre oldu.

*

PKK terör örgütünün siyasi maske takmış parçası HDP ile Paralel Suç Örgütü'nün medyası ısrarla Ankara'ya IŞİD iftirası attılar; Suruç'taki “kontra” canlı bomba eyleminden sonra da aynı iftirayı sürdürdüler. Paralel Medya, Türkiye'nin IŞİD'i Suriye sınırımızdan silmeye kararlı hava harekâtına rağmen bu alçakça yalanı pişirmeye devam ediyor!

Yani? Casusluk faaliyetlerinin parçası olarak icra ettikleri bir iftira dizisidir.

Mızrak çuvala sığmıyor: İngilizce Paralel “Gazete”, Türk jetlerinin mevzubahis İŞİD bölgesini yerle bir etmesini birinci sayfasından kasten görmedi!

Devamı için: http://www.yenisafak.com/yazarlar/tamerkorkmaz/gozlerini-kapar-vazifesini-yapar-2018343

Bu haber toplam 1281 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim