• İstanbul 13 °C
  • Ankara 12 °C

Abdülkadir Özkan: Suriye’de terör devleti kuruldu mu?

Abdülkadir Özkan: Suriye’de terör devleti kuruldu mu?
Aslında AK Parti İstanbul İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada Genel Başkan ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 yılı aşkın bir süre önce çıkardıklarını söyledikleri Milli Görüş gömleğini hatırlaması üzerinde durmayı düşünüyordum.

Ancak, birkaç gündür arka arkaya ABD kaynaklı öyle haberler geliyor ki ülkemize karşı ciddi bir Haçlı saldırısını akla getiriyor. Bu bakımdan ABD’nin PKK terör örgütüne Patriot füze savunma sistemleri getirdiği haberi ile önceki gün Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iktidar yanlısı bir gazetede, “1994 ruhuyla 2023’e ulaşacağız” başlığı ile dün de AK Parti’nin yeni İstanbul il başkanının aynı gazetede ve aynı köşede, “94 ruhunu Z kuşağına taşıyacağız” başlığı altında yer alan haberler ile birlikte değerlendirmek istiyorum.

Aslında her iki konuda başlı başına ele alınması gereken nitelikte. Çünkü bir yanda ABD’nin terör örgütüne sanki özerk bir yapı oluşturmuş gibi Türkiye’ye parası karşılığında vermediği Patriot füze sistemini teröristler için kuruyor olmasının ciddi olarak ele alınması ve değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Elbette böyle düşününce de ülkemizin ciddi bir tehdit ile karşı karşıya olduğunu, hem de bu tehdidin insanımıza yıllardan beri dost ve müttefik olarak takdim edilen ABD’den gelmesi olayın önemini daha da artırıyor. Sonuç olarak, gereksiz yere içeride bir takım kamplaşmalar var edilerek gerçek düşmanların gözlerden kaçırıldığını vurgulamak gerekiyor.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/6534723/abdulkadir-ozkan/suriyede-teror-devleti-kuruldu-mu

Bu haber toplam 156 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim