• İstanbul 19 °C
  • Ankara 24 °C

Ahmet Doğan İlbey: İslâm’a hakaretin böylesi: “İslâmî dayanışma oyunları”

Ahmet Doğan İlbey: İslâm’a hakaretin böylesi: “İslâmî dayanışma oyunları”

Atatürkçü/Kemalist ilâhiyatçıların ve aydınların ve dahi kıyamete kadar iflah olmaz CHP’nin İslâm’a hakaretlerine alıştık. Bu hakaretlerin ne zaman hangi şekilde yapılacağını biliyor ve ona göre karşı saldırıya hazırlanıyoruz. İslâm’a saldırı bu kez bâzı icraatlarına sitemkâr olsak da “yerli” saydığımız muhafazakâr iktidardan geldi. Demek ki beyinlerde sulanma, zihinlerde sekülerleşme başladı.

“İslâmî dayanışma oyunları” muhafazakâr iktidarın kendi ayağına kurşun sıktığı pespâye bir faaliyet… “İslâm” kelimesi dîn-i mübinin mübarek ismidir. Kemalist 19 Mayıs Törenlerindeki “baldır bacak” gösterilerine benzeyen spor oyunlarına “İslâmî dayanışma oyunları” demek, ulvî İslâm kelimesine hakarettir.

İslâm’ın bayraktarı Türkiye’nin şânına leke düşürdüler

Dekolte giyinmiş kadınların yaptığı spora “İslâmî” denilebilir mi? Utanç manzaraları o kadar çok ki! Sporcu bir genç kızın başı örtülü fakat kısa şortla yarışmacı olması pespâyelik değil de nedir? En utanç verici olanı da Türk kadın sporcuların çoğunun “bikini” dedikleri plaj kıyafetleriyle çıkmasıydı.

İslâm âleminin tutarsızlığının ve sekülerleşmesinin yeni bir resmi olan bu “oyunlar” İslâm’ın hâmisi ve bayraktarı olan Türklerin ve Türkiye’nin şânına leke düşürdü. Hz. Mevlânâ’nın şehrine yakışmadı yüz kızartıcı bu oyunlar.

Utanç verici oyunlar…

Çin kâfiri Doğu Türkistan’da mezalim uygularken, şeytanın devleti İsrail, Gazze’de Filistinlileri katlederken, Müslümanların istikbâli olan Türkiye’de, Türklerin ülkesinde yarı çıplak vaziyette dans eden ve spor yapan kadınların oyununa “İslâmî oyunlar” demek utanç vericidir. Hayâ ölçülerine uymayan sporcu ve dansçıların öne çıktığı bu oyunlara “İslâmî oyunlar” ismini verenlere ve bu pespâyeliğe göz yumanlara “yuh!” olsun.

İslâmîlik nedir bilmez mi bu gâfiller!

İslâm nedir? Fikirsiz muhafazakâr ahmaklar ve gâfiller bilmezler mi? İslâmîlik İslâm’a has, İslâm’la ilgili, İslâm’a uygun olan demek. Her karesinden şenaat ve utanç akan bu oyunlara hangi geri zekâlı ve beyinsiz “İslâmî oyunlar” adını koymuş da kimseler itiraz etmemiş…

İslâm, mayolu kadınların pespâye oyunlarına isim olamaz

Kur’ân-ı Kerîm’de İslâm kelimesi sekiz sûrede ve çok sayıda âyette geçmektedir. Hülâsası şudur: Allah’a yönelmek, Tevhid inancına sahip bulunmak, Allah’a teslimiyetin gereğini yapmak, Hakka uymak, boyun eğmek, teslim olmak, teslim etmek, barış yapmak. Dahası var; İslâm selâmet yurdudur, selâmlama ve iyi niyet dileğinde bulunmadır, bütünlüktür, erdemdir, bir savaş tehdidinin bulunmamasıdır, fertler ve toplumlar arasındaki uyuşma, uzlaşma, emniyet, sükûnet, huzur ve kurtuluştur.

Avrupa taklidi bu oyunlara hangi câhil “İslâmî dayanışma oyunları” ismini koymuşsa onu ve suç ortaklarını İslâmî kelimesinin mânasını öğrenmesi için fâzıl bir âlimin eline teslim etmeli ve vazifelerinden bir müddet uzaklaştırmalı ki, akılları başına gelsin. (ilbeyali@hotmail.com)

Bu haber toplam 538 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim