• İstanbul 18 °C
  • Ankara 28 °C

Bedir Acar: İttifak şantajcısı

Bedir Acar: İttifak şantajcısı
Cumhuriyet tarihimizin en önemli seçimlerinden birine giderken siyasi partiler 'ittifak' pazarlığında.

Millet İttifakı'ndaki oyun: sandalye kapmaca...

Oyun tutarsa, (Ali Babacan'a göre) Batı, 'Aferin Türkiye'ye' diyecek.

Sadece Avrupa mı?

Türkiye'nin güneyini silaha boğan ABD ile taşeronları Kandil ve FETÖ de sevinecek...

Dikkat ettiyseniz yüzde birlik partilerin koltuk kapma telaşına karşın, yüzde 10'luk HDP'nin ne bakanlık, ne cumhurbaşkanlığı yardımcılığı gibi bir talebi var.

Bununla birlikte, bir siyasi parti olarak ülkeyi yönetmek, Türkiye'nin büyümesi, güçlenmesi için çalışmak gibi dertleri de yok.

Ülkenin savunma sanayi gelişsin, yollar, havalimanları açılsın, hastaneler yapılsın, ekonomi güçlensin, TOGG'a yenileri eklensin... Millet refah ve barış içinde yaşasın... Diyarbakır anneleri ağlamasın... Bunlar da HDP'nin ajandasında yok.

Görünen köy kılavuz istemez; HDP cephesinde bundan sonra göreceklerimiz, bugüne kadar gördüklerimizden farklı olmayacak.

Hal böyleyken, ülkücü' İYİ Parti, 'Apo'nun heykelini dikeceğiz' diyenlerle aynı safta, Kılıçdaroğlu'nu cumhurbaşkanı yapmak için çalışıyor.

Masadaki her kafada ayrı bir tilki dolaşırken nasıl olacak da coğrafyadaki ateş çemberinde güçlü Türkiye olarak ayakta duracağız?

Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu olan HDP'nin hayali 'güçlü Türkiye' değil, tam tersine, koalisyonlarla çıkmaza saplanmış, yıpranmış, zayıflamış, fetret devrine girmiş, geçmişteki gibi at koşturacakları bir Türkiye'dir.

Hayaller Kandil ise gerçekler Türkiye.

Tarihçi Prof. Dr. Cemil Koçak geçenlerde sosyal medyada bir görsel paylaştı; mayıstaki seçime gönderme yapılan görselde, Türkiye ve ABD bayrakları karşı karşıya geliyordu.

Devamı: https://www.aksam.com.tr/yazarlar/bedir-acar/ittifak-santajcisi/haber-1352330

Bu haber toplam 148 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim