• İstanbul 19 °C
  • Ankara 26 °C

Beşinci Ahlak Şurası sona erdi

Beşinci Ahlak Şurası sona erdi
HAK-İŞ Konfederasyonu ve Türkiye Yazarlar Birliği tarafından Mehmet Âkif Ersoy’un aziz hatırasına ithafen düzenlenen Beşinci Ahlâk Şûrası Tâceddin Dergâhı’nda sonuç bildirge okunması ile son buldu.

HAK-İŞ Konfederasyonu ve Türkiye Yazarlar Birliği tarafından Hamamönü’nde bulunan Taceddin Dergahı’nda düzenlenen Beşinci Ahlâk Şûrası protokol konuşmaları, açılış dersleri, iki gün boyunca devam eden 7 oturum ve Şûra sonuç bildirisinin okunması ile sona erdi. 5. Ahlâk Şûrası, Türkiye'nin en büyük ve öncü işçi konfederasyonlarından olan HAK-İŞ Konfederasyonu ve 43 yıllık deneyimiyle fikir, kültür, sanat ve edebiyat alanlarında birbirinden kıymetli faaliyetlere imza atan Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) ortaklığıyla tertip edildi. 33 akademisyenin sunum yaptığı program ayrıca çevrimi olarak yayınlanmış olup 81 ilden yoğun katıl ile takip edildi. HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ve TYB Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan 5. Ahlâk Şûrasını değerlendirmek üzere Ankara basını ve çalışma hayatı muhabirleriyle kahvaltı programında Hamamönü’ndeki Hanzade Konağı’nda bir araya geldi. Ardından Taceddin Dergahı önünde 5. Ahlâk Şûrasının Basın Sonuç Bildirisini açıkladılar.

YOĞUN KATILIM

Şûra’nın kapanış toplantısına HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan, Genel Başkan Yardımcıları Dr. Osman Yıldız, Av. Hüseyin Öz, HAK-İŞ Genel Sekreterimiz Eda Güner, Genel Sekreter Yardımcısı Erdoğan Serdengeçti, TYB Başkanı ve Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, TYB Genel Başkan Yardımcıları, TYB Şeref Başkanı Dr. Mehmet Doğan ve HAK-İŞ konfederasyonuna bağlı sendikaların genel başkan ve yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı.

7 OTURUM GERÇEKLEŞTİRİLDİ

“Mehmet Âkif Ersoy’un Hatırasına” ithaf edilen şûrada başarılı 7 oturum gerçekleşmiştir. Oturumların başlıkları şu şekildedir; İş Ahlâkı: Safahat Eksenli Bir Nazar, İş Ahlâkına İlişkin Bir Teklifimiz Var mı?, İş ve Meslek Ahlâkına Dışarıdan Bakmak, Meslek Ahlâkına Yeni Yaklaşımlar, Çalışma Hayatında İş Ahlâkı ve Aile: İş ve Yaşam Dengesi, İş Ahlâkı, Endüstriyel İlişkiler ve Sendikacılık, Ahilik ve İş Ahlâkı: İş Ahlâkının Edinimi.

Devamı: https://www.anadolugazete.com.tr/ankara/besinci-ahlak-surasi-sona-erdi-100988h.htm

Bu haber toplam 321 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim