• İstanbul 17 °C
  • Ankara 20 °C

Bülent Acun: Yaktığınız ateşte yanacaksınız

Bülent Acun: Yaktığınız ateşte yanacaksınız
Ey şer odaklarının zaman ayarlı bombaları! Patlasanız da çatlasanız da Eyfel kulesinden atlasanız da İslam’ın yükselişini asla durduramayacaksınız.

Ey karanlık dehlizlerin şeytan suratlı sefilleri! Ne yaparsanız yapın karanlık gecelerin nurlu sabahlarına asla engel olamayacaksınız.

Ey batılın batı temsilcileri! Kıyamete kadar güneşin batıdan doğmasına biliminizin ve teknolojinizin gücü yetmeyecek. Güneş batıdan doğduğunda da kıyametiniz kopacak.

Ey kitap düşmanı kitapsızlar! Size gönderilen kitapları tahrif ettiğiniz için ALLAH sizin defterinizi dürecek.

Ey insanlıkla İslam arasına kin ve nefret tuğlalarıyla İslamofobi duvarları ören şer mühendisleri! Yükselttiğiniz duvarların altında kalarak alçakça gebereceğiniz günlere az kaldı.

Ey haçlı ruhunun hortlamış artıkları! Hele şu başlarınızı bir kaldırın da gökyüzüne bir bakın.

Sömürgecilik, savaş, fitne ve fesatla kararttığınız yeryüzünü hilal nasıl da aydınlatıyor.

Ey inkar ateşinin kendilerini yakıp kavurduğu nifak rüzgarlarının bir o yana bir bu yana savurduğu şahsiyet yoksunu reziller!  Hiç şüpheniz olmasın ki yaktığınız ateşte yanacaksınız , bilmem nasıl dayanacaksınız?

Ey hak düşmanı hakikat cellatları! Hangi silahı kullanırsanız kullanın, hakikati asla öldüremeyeceksiniz. Ne kadar yaşarsanız yaşayın, birgün hakikaten öleceksiniz.

Ey narı nura tercih eden müflis tüccarlar! Satın aldığınız ateştir, bilmem ki bu nasıl iştir.

Ey aydınlıktan korkan ışık düşmanı yarasalar! İstemeseniz de güneş  her gün doğmaya, sizi yasa boğmaya  devam edecek.

Ey kutsala hakareti özgürlük sayan gamsızlar, vicdansızlar! Hakarete özgürlük demenin, özgürlüğe hakaret olduğunu size hiç söyleyen olmadı mı?

Ey insan haklarını demoklasin kılıcı gibi mazlum hakların başucunda sallayıp duran çağdaş ve uygar zalimler! Hani nerede o sınırsız özgürlükleriniz, geniş insan haklarınız. Neden bitmek tükenmek bilmiyor İslama ve Müslümanlara karşı işlediğiniz haltlarınız yoksa size göre Müslümanlar insan değil mi?

Ey İslama dil, Kur’an’a el uzatan iyi eğitilmiş haydutlar! Bir gün gelecek söylediklerinize ve yaptıklarınıza çok pişman olacaksınız.

Kendi kendinizin en büyük düşmanı olacaksınız. Dilim kopsaydı da söylemeseydim, ellerim kırılsaydı da  yapmasaydım diyeceğiniz günler yakındır.

Ey hayat denizinde yüzen, hakikat gemisini delmeye çalışan eşkiyalar! Unutmayın ki gemi su aldığında ilk boğulacak olan sizlersiniz.

Devamı: https://www.yenisoz.com.tr/yazarlar/yaktiginiz-ateste-yanacaksiniz-3532/

Bu haber toplam 209 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim