• İstanbul 20 °C
  • Ankara 13 °C

Cins Dergisi Nisan 2022 Sayısı Çıktı!

Cins Dergisi Nisan 2022 Sayısı Çıktı!
Aylık kültür dergisi Cins, “Karaysam Öfkenin Payı Vardır Karalığımda” başlığı ile okuyucularıyla buluştu.

Genel yayın yönetmenliğini İsmail Kılıçarslan’ın, yayın koordinatörlüğünü Furkan Çalışkan’ın yaptığı dergi Ketebe Kitap ve Dergi Yayıncılığı’nın bir markası olarak yayın hayatını sürdürmektedir.

Her sayısında kültürel yazıları ile okuyucularını etkileyen dergi, bu sayısında da öfkenin politik karakteri üzerine eğiliyor.

Derginin sunuş yazısındaki “Öfke bir konum bildiriminden başka nedir? Öfkeliyiz çünkü ne onlardanız. Ne de bunlardan. Öfkeliyiz yani tam burada. Her şeyden sıyrıldığımız noktada. Kendimizle ve kendimize benzeyen insanlarla. Bizi kategorize etmeye çalışanların kategorilerinden kaçarken uykusuz kalmışız dünyada.” ifadeleri dikkat çekiyor.

Sayıda ayrıca Samed Karataş’ın Zeliha Eliaçık’la yaptığı bir söyleşi ve Mustafa Ulusoy’un “Bay Putin’in Derdi Ne?” yazısı dikkat çekiyor.

Derginin Nisan 2022 sayısının yazarları:

Güven Adıgüzel, Ömer Erdem, İsmail Kılıçarslan, Alper Gencer, Adnan Özer, Turgay Anar, Hüseyin Akın, David T. Courtwright Güray Süngü, Ömer Faruk Lekesiz, Ali Oturaklı, Savaş Ş. Barkçin, Yusuf Genç, Mustafa Özdemir, Muhammed Yazıcı, Serdar Bilir, Rıdvan Tulum, Zeliha Eliaçık, Murat Güzel, Caner Cangül, Samed Karataş, Betül Durdu, Mavi Çınar, Eray Sarıçam, Mustafa Çiftci, Ahmet Melih Karauğuz, Can Acer, Mustafa Ulusoy.

79 sayı boyunca okuyucularına dinamik, genç, ilgi çekici yazıları ve dosyaları ile başarılı bir okuma deneyimi yaşatan dergi, bu sayısında da dikkatleri üzerine çekiyor.

Cins Aylık Kültür Dergisi / Sayı: 79 / İletişim için: Tlf: 0212 467 65 15 / e-posta: iletisim@cins.com.tr

 

Zülal Menekşe

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim