• İstanbul 16 °C
  • Ankara 17 °C

EDEBİYAT ORTAMI ÜZERİNE (87. Sayı: Temmuz-Ağustos 2022)

EDEBİYAT ORTAMI ÜZERİNE (87. Sayı: Temmuz-Ağustos 2022)
Salgın tüm dünyayı etkisi altına aldı, zaman geçti salgın yavaş yavaş etkisinin kaybetmeye başladı. Maskeleri kaldırdık. Yasaklar bitti.

 Bill Gates durmadı. Her gün yeni bir açıklama ile salgın bitmedi deyip durdu. Kerim de hayrandı bir zamanlar bu adamın yaptıklarına. Bizim salgın bitti dediğimiz günlerde Bill gates’in testinin pozitif çıktığını açıklaması, salgın bitmedi, daha ağır şartlarda gelecek demesi Kerimîn de canına tak etti.

Edebiyat Ortamı 15 yıldır iki ayda bir okuruna merhaba diyen bir edebiyat dergisi… Ankara’nın kadim sivil toplum kuruluşu Server Vakfı’nca yayımlanıyor. 15 yaşındaki bir gencin heyecanını, umudunu, hayalini, idealini ve sevdasını taşıyor. Yaz mevsiminin üzerine sinmiş bereketiyle 87. Sayıdaokuyucularına yine merhaba dedi.

Merhaba Edebiyat Ortamı, Merhaba… Hoş geldin yeni sayınla aramıza. Edebiyat Ortamı bu sayısında birçok kendine özgü özelliği de yansıtıyor. Edebiyat Ortamı bu sayıda okurlarına hayatı ve eserleri hakkında fazlaca bilgi bulunmayan melamet meşrepli bir Bektaşi gülünü, Edîb Harabî’yi tanıtan kıymetli bir eser armağan ediyor. Sadık Yalsızuçanlar hazırlamış eseri. Binlerce teşekkürü hak ediyor bu çalışmasıyla Yalsızuçanlar.

Bu haber toplam 308 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim