• İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Konya 19 °C
  • Sakarya 21 °C
  • Şanlıurfa 25 °C
  • Trabzon 18 °C
  • Gaziantep 25 °C
  • Bolu 19 °C
  • Bursa 21 °C

Ergün Diler'den: Neden Başbuğ!

Ergün Diler'den: Neden Başbuğ!
Paralel yapı, dinlemeler, tapeler, takipler, antenler, özel yetiştirilen polisler, bir merkezden haber alan yargı mensupları, kripto cemaat üyeleri, medyanın içindeki ilginç koalisyon, atamalar, karalamalar, iddialar, inkarlar tozu dumana katarken yine he

ergun-dilerParalel yapı, dinlemeler, tapeler, takipler, antenler, özel yetiştirilen polisler, bir merkezden haber alan yargı mensupları, kripto cemaat üyeleri, medyanın içindeki ilginç koalisyon, atamalar, karalamalar, iddialar, inkarlar tozu dumana katarken yine her zaman yaptığımız hatayı yaparak BÜYÜK FOTOĞRAFI atlıyoruz!

Bir yanda yıkılmak ve düşürülmek istenen ERDOĞAN, diğer tarafta laik medya, iş dünyası ve irticanın odağı olan cemaat!

Ortada ise kaderlerinin nasıl yazılacağını bekleyen TÜRK ORDUSU! Özellikle 17 Aralık'tan sonra yaşananları ve geride bıraktığımız operasyonları alt alta getirirsek ve bir de aklımızı katıp "Ne hedefleniyordu?" diye sorarsak problemi kökünden halletmiş oluruz! Böylece kimlerle, hangi yollarla, nasıl mücadele edeceğimizi de anlarız! Çarpışmanın ANALİZİNİ yapmak düşmanı yok etmenin ilk adımıdır! Biz CUMHURİYET tarihi boyunca kiminle savaştığımızı bilemediğimiz için yenildik!

Sesin geldiği her yere yumruk sallayan KÖR boksör gibiydik! Yenilmemiz hiç zor değildi! Zaten gereğini de yaptılar!

Şimdi silkindik, tam ayağa kalkacakken yine çullandılar!

Bu operasyonu boşa çıkarmak için AKIL şart! Birlik olmak şart! Ve bazılarının anladığı gibi birliği dışarıda değil, içeride aramak da şart!

Bakın BALYOZ, YAKAMOZ, AYIŞIĞI, ERGENEKON ve ismini bile hatırlayamadığım birçok DARBE planı iddiaları ortaya atıldı. İpi dışarıda olan bazı gazeteler bütün bunları başarı gibi sundu!

Yazının devamı için: http://www.takvim.com.tr/Siyaset/2014/03/07/neden-basbug

Bu haber toplam 621 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim