• İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C
  • İzmir 21 °C
  • Konya 19 °C
  • Sakarya 21 °C
  • Şanlıurfa 25 °C
  • Trabzon 18 °C
  • Gaziantep 25 °C
  • Bolu 19 °C
  • Bursa 21 °C

Şakir Tarım: Gazze’ye karşı görevimiz bitmedi

Şakir Tarım: Gazze’ye karşı görevimiz bitmedi

GÖRÜNÜŞTE 10 Ekim’de HAMAS ve İsrail arasında “ateşkes antlaşması” ve “barış” sağlandı. Karşımızda İsrail gibi BM kararlarını ve uluslararası hukuku bile tanımayan terörist bir yapı var. Amerika’nın himayesinde(!), önde gelen 21 İslâm ülkesinin garantörlüğünde(!) “barış” yapıldığı için, biz de “biraz” ümitlenmiştik. Arada ABD ve garantör(!) devletler olsa da İsrail, yine aynı İsrail!.

Kimse “ateşkes sağlandı”, “barış yapıldı” diyerek sorunun bittiğini sanmasın! İsrail, ateşkes ve barışın yapıldığı ilk günden itibaren saldırı ve katliamlarını sürdürüyor. Bu kısa süreçte bile yüzlerce Filistinli şehit edildi. İşgalci İsrail kandan besleniyor. Bir türlü kana doymuyor. Bu yüzden her an teyakkuz halinde olmak ve Gazze’ye olan desteğimizi artırarak sürdürmek zorundayız. Soykırım zulmünü “unutturmama” görevimiz var.

Devamı: https://www.milligazete.com.tr/makale/26735001/sakir-tarim/gazzeye-karsi-gorevimiz-bitmedi

Bu haber toplam 57 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim