• İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Geleneksel TYB Ödülleri Kahramanmaraş’ta sahiplerini buldu

Geleneksel TYB Ödülleri Kahramanmaraş’ta sahiplerini buldu
Türkiye Yazarlar Birliği’nin geleneksel hale gelen Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları ödül töreni Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kahramanmaraş’ta düzenlendi.
Toplamda 30 ödülün sahibini bulduğu etkinlikte konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Bu güzide ödül törenine şiir ve edebiyatın başkentinde ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.
Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) 2020 Yılın Yazar, Fikir Adamı ve Sanatçıları Ödülleri takdim töreni bu yıl Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde gerçekleşti. Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi'nde düzenlenen törene Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör'ün yanı sıra Vali Ömer Faruk Coşkun, TYB'nin Genel Başkanı Prof. Dr. Musa Kazım Arıkcan, Şeref Başkanı ve Kurucu Başkan Mehmet Doğan ile Kahramanmaraş Şube Başkanı Fazlı Bayram, vatandaşlar ve protokol üyeleri katıldı. Törende açılış konuşmasını yapan Arıkcan ve Doğan; Kahramanmaraş'ın Türkiye'deki kültür ve sanat alanındaki önemine vurgu yaparak yazar, fikir adamı ve sanatçılara katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.
Bu haber toplam 396 defa okunmuştur
  • Yorumlar 0
    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
    Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Türkiye Yazarlar Birliği | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz. Sitede yayınlanan yazıların sorumluluğu yazarlarına aittir.
Tel : 0312 232 05 71 - 72 | Faks : 0312 232 05 71-72 | Haber Scripti: CM Bilişim